Začnem tým, že týždeň dozadu (Nedeľa) som mala s partnerom styk, spravil sa do mňa ale použili sme Pharmatex. Asi hodinu po styku som sa okúpala ale len v čistej vode, žiadna pena ani sprchový šampón. V stredu som mala dostať menzes, je Sobota a ja som o stále nedostala. JE možné že som tehotná?
Tehotenstvo s Pharmatexom?
bacilka:
u nas je to vzdy nejaka vynimka... :)
Našla som na tej českej stránke aj návod ku krému a tam tiež píšu len do 25 stupňov. www.zdn.cz
Tak asi v Česku to stačí skladovať do 25 stupňov a u nás sa musí od 15 do 25 :)
Aha, tak všade ináč to píšu :) Ale tie linky, čo si tu dal, sú na globule alebo tablety, nie krém. Ale aj tak sa to odlišuje. Asi sami nevedia alebo to nie je až také veľmi dôležité, tých pár stupňov :)
alebo tu....-odkaz odstránený-
Ja som cital asi tento letak....
tam je iba do 25 stupnov.
Tu pisu zas 15-30.....
-odkaz odstránený-
Momentálne nemám pri sebe originál príbalový leták, lebo ho má teraz doma môj milý :) Ale našla som na nete príbalové letáky a tam píšu od 15 do 25 stupňov. Napríklad aj tu, pozri bod 6.4: www.zdravie.sk
bacilka:
uuuha, to mi je novinka. Pokial viem, bolo tam len do 25 stupnov. A ja ho skladujem tam, kde je okolo 10 stupnov :)
Ale pisali aj, ze ak bol dlhsie niekde, ze ho treba dat do chladnicky, nech trochu vytuhne. Musim si zistit, ci ta nizsia teplota je problem...
AdamKrt, ďakujem. Snáď sa s ním nič nestalo, aj keď v lete bolo teplejšie ako tých 25 stupňov. Do chladničky ho radšej nebudem dávať, lebo podľa príbalového letáku sa má uchovávať pre teplote od 15 do 25 stupňov a v chladničke je chladnejšie. Tak aby sa náhodou neznehodnotil. Teraz ho stačí mať niekde v skrinke si myslím :) Práve preto som sa pýtala, lebo na obyčajných krémoch práveže je uvedený konečný dátum spotreby, ale zároveň je tam aj taký znak, že napr. spotrebujte do 6 mesiacov od otvorenia. Tak som bola zvedavá či to neplatí aj pri Pharmatexe :)
bacilka:
to mas ako s liekmi, ci inym kremom. Mas tam iba dobu spotreby celkovu. Ved ten Pharmatex je na 10-16 pouziti /krem/. To by ste sa usulozili. Je tam pisane, ze to mate drzat v teplote do 25 stupnov C. Tak to dajte do chladnicky a mate klud. Ak teplota nepresahuje 25 stupnov, tak je to v pohode. Ale iste v chladnicke to vydrzi viac.
Ahojte, mam takú otázočku ohľadom Pharmatexu. Taký problém ste asi ešte neriešili :). Neviete, že či má Pharmatex krém nejakú vymedzenú dobu, do ktorej sa po otvorení tuby musí spotrebovať? Nikde v letáku som to nenašla napísané a obávam sa či sa nemohla znížiť jeho účinnosť. Viete, máme s priateľom tzv. študentský sex - máš s kým, máš s čím, ale nemáš kde, tak sa nám ten krém aj pokazí :) Ďakujem.