Tehotenstvo s Pharmatexom?

Príspevok v téme: Tehotenstvo s Pharmatexom?
Tehotna?

Začnem tým, že týždeň dozadu (Nedeľa) som mala s partnerom styk, spravil sa do mňa ale použili sme Pharmatex. Asi hodinu po styku som sa okúpala ale len v čistej vode, žiadna pena ani sprchový šampón. V stredu som mala dostať menzes, je Sobota a ja som o stále nedostala. JE možné že som tehotná?

niekto

tehotna urcite otehotnel

antikoncepcia sa normalne testuje jej ucinnost potom vyjadruje v pearlovom indexe je to percentualne cislo ktore vyjadruje pocet zien ktore otehotneju ak sa budu chranit len touto formou antikoncepcie
pharmatex ma 0,7 -2,8 alebo tak nejak
www.sexus.cz

Tehotna?

Menzes som napokon dostala. A s Pharmatexom nikto neotehotnel, podľa toho čo som čítala fóra a všetko. A keby to bol len krém, tak to asi nepoužívam. Totiž ten krém by mal mať spermicitídny účinok, takže by mal spermie zabíjať. Pre to mu verím, ale idem si dať radšej predpísať antiku, tá by mala byť spoĺahlivejšia. A ďakujem za názory.

AdamKrt

Nehovorim, ze nemoze, ale ze to neni az take pravdepodobne. Otehotnenie, aj keby to robili bez Pharmatexu sa vo vacsine pripadov nedari, aj ked ludia chcu. Proste je vacsia pravdepodobnost, ze nebude tehotna, ako - ze sa jej zadarilo...

Ale samozrejme, nemala sa kupat a znizovat tak ucinok Pharmatexu. To bola riadna konina.

Budem hadat, ze o par dni menzes dostane. Stava sa, ze obcas to niekolko dni, hore dole - neni az take presne.

AdamKrt

slecna Tehotna?:

neni tam jasne pisane, ze 2 hodiny po styku a ani pred stykom, nema byt ziadny vyplach posvy ? I kupanie sa pocita medzi vyplach posvy, lebo voda sa dnu dostane.

To je problem precitat si poriadne navod ???

Nemyslim, ze by slo o tehotenstvo, ale vylucit sa to neda. Je X dovodov, preco moze menzes meskat. Napr. stres..

xyxyz

tehotna kto ti povedal ze pharmatex je taky spolahlivy??co si myslis ze ked si das do vnutra nejaky krem tak asi aku to ma ucinnost ked sa do teba chalan urobi..nebud smiesna

lioness_01

tehotná - áno je to možné -Pharmatex určite nie je taký velice spoľahlivý ako sa píše... ja plánujem tiež používať, ale isto to budem kombinovať s kondomom... a ten test v utorok som nepochopila - hlavne ak si mala menzes dostať v stredu, to na čo bolo dobré? si si mala ušetriť test a urobiť ho dnes/zajtra