Zdravie podľa LR Health and Beauty

Príspevok v téme: Zdravie podľa LR Health and Beauty
Eja855

Dobrý deň, chcela by som poprosiť o názor niekoho kto troška pozná spoločnosť LR a ich prípravky. Troška som si o ich novom systéme stravovania vypočula a nejak sa neviem stotožniť s tým systémom. V skratke ide o to, že sú v tom režime tri fázy - v prvej sa prečistuje organizmus pomocu Aloe vera a ďalších vecí, tak aby sa stal zásaditým (t.j. normálna detoxikácia), v druhej fáze je človek nejaké ich koktaily, polievky a tyčinky a pije kvantá čaju a doobeda je ovocie a poobede už môže iba zeleninu. Toto trvá od 10 - 14 dní a potom v tretej fáze (ktorá trvá rovnaký počet dní ako druhá) môže jesť "všetko" okrem ryže, zemiakov, bieleho pečiva a bravčového mäsa.

Je to vôbec správne takto fungovať? Mne sa to zdá troška divné. Prvá vec je, že už len tento typ stravovania sám o sebe zabezpečí, že človek redukuje svoju váhu a začína byť zdravší (šak to je logické keď zvýši prísun ovocia a zeleniny), ale čo mi na tomto celom najviac nesedí je skutočnosť, že pokiaľ človek vysadí sacharidy tak jeho metabolizmus ich prestane vedieť spracúvať a keď ich človek opäť pridá do stravy, tak zasa to spôsobí jojo efekt pretože organizmus sa ich opäť bude musieť naučiť rozkladať.

Ja osobne fungujem nasledovne: ráno 0,5 l vody, raňajky - 5:30 (celozrnný chlieb a lečo alebo cottage cheese ...), 8:00 jogurt s 3čl miešaných vločiek, 10:30 ovocie + 3čl cottage cheese alebo niečo na zneutralizovanie, obed nejaký šalát s kur. mäsom alebo semolinové cestoviny so špenátom alebo niečo také, olovrant zelenina + cottage alebo kyslé mlieko, večera teplá polievka ... Snažím sa teda jesť každé 2 - 3 hodiny, denne vypijem približne 4 -5 l čistej vody a skoro každý deň športujem. Nie je tento spôsob fungovania rozumnejší v porovnaní s tlačením do seba nejakých chemických drahých koktailov?

Ďakujem

Jabec

1. po viac ako roku vo firme som nič nepočul o úprave stravy pre klientov
2. neviem o tom že by firma mala chemicke výrobky
3. samozrejme pohyb je podstatný
4. chémia sa z bežne dostupnej stravy nedá odstrániť bez ohľadu na to aká je zdravá a to platí aj pre ovocie či zeleninu..( okrem vlastného chovu a pestovania)
5. vitamíny minerály a ďalšie životne dôležité látky už v strave ani v ovocí ani v zelenine nie sú v takom pomere ako pár desiatok rokov dozadu, preto existujú na trhu doplnky výživy...

M-28

Nezabudni ,všetkého veľa škodí aj tej nezdravej vody. Ani líečivej vody nemôže človek veľa piť !
Ak bude používať prípravky a stravu rôzného zloženia nič nepomôže.Pán Paster , povedal že zdravie závisí z 90 % od zloženia vody ktorú pijeme , a to bol vedec s praxou. Takže môžeme piť akékoľvek vody , ale ak nepijeme tú zdravú tak nám len zhoršuje sa stav nášho zdravia.