Nastupujem do Pezinka

Príspevok v téme: Nastupujem do Pezinka
wasp

caute baby,

takze konecne po 14 rokoch anorexie + bulimie som sa odhodlala ist na liecenie. trvalo mi to dost dlho,nie?:-) ale citim ze mi padol obrovsky kamen zo srdca ze uz je to definitivne rozhodnutie. doteraz som stale z toho nejak vykluckovala, stale som nachadzala "padne" dovody, preco prave vtedy nemozem nastupit...
nastupujem uz v utorok a musim priznat ze mam strach. nie z toho co tam budem musiet dodrziavat a ze priberiem, ale z toho ze budem tak dlho sama a bez blizkych, priatelov. a tiez z reakcii okolia.

wasp

no uvidime ako sa mi bude pozdavat pezinok, vidim z diskusii ze niektore baby sa priklanaju skor k pezinku, niektore k mickiewiczke v BA...ale asi najdolezitejsie je ist tam s tym ze sa chcem vyliecit a budem spolupracovat, a nie s trucom ze som tam bola donutena ist a budem odporovat voci liecbe.
mozem sa opytat kolko mas rokov bambi?

bambi25

hej hej na miczkiewiczovej vo fakultnej,hned ako som tam prisla tak som s doktorkou vypracovala terapeuticky plan,tam bolo ako som jedla,priberala a podla toho som mohla mat mobil,ist na vychadzky,hodinove,poldenne az celodenne.podla mna je to naj oddelenie na slovensku.

wasp

LadyOpium,
registrujem ze nazory dievcat na liecenie su dost rozdielne, niektore tvrdia ze im to pomohlo, ine ze vobec ako aj ty...kazdopadne si aspon raz budem moct povedat ze som pre vyliecenie sa urobila vsetko...
a kde si bola ty, v pezinku ci v BA?

wasp

ahoj bambi, dik za podporu. hmm 5 mesiacov, to je dost dlho. ja mam byt vraj na vianoce uz doma, to tvrdia tak uvidime:-)
ty si bola na detskom na mickiewiczovej? po akej dobe si mohla mat navstevy a mobil?

LadyOpium

n liečení je na piču len výkrm nič iné mne nepomohli 4 liečenia a to už aj sama chcem ale nejde to akonáhle si poviem že aj pribratá by som sa sam sebe páčila o tri hodiny sa dívam inak myslím si že som pribrala jak prasa aspň 3kilá a snažín sa schudnúť to čo už mám v sebe a skončí všetko v hajzli doslova

bambi25

ahoj,ja som bola tiez v ba,bola som tam vyse 5 mesiacov a ver mi ze mi to dalo vela,aj kil,ale hlavne skusenosti a posilnilo ma to.prajem pevne nervy.urcite to zmaknes:)daj potom vediet ako si dopadla.