no ved Evi pridem kocikovat aby som sa nakazila...
wasp- Evka ma pravdu musis tahat sama za seba a byt otvorena, neklamat lekarov, ked nahodou pojdes zvracat alebo budes chciet nieco ine, ja som bulimicka, a moj problem v Pezinku bol ze som bola v skupine kde bolo zvacsa anorekticke dievcata, oni nejedli, ja by som im zjedla vsetko... velakrat som prisla za sestrickou ze mam chut sa prezrat, a neviem co s tym, ze mam chut zvracat, bolo mi to trapne, ked povedala vsetkym na oddeleni davajte si pozor na jedlo, lebo depkari jedlo mohli mat, citila som sa vtedy ako by som mala byt zlodej, ale dnes som tomu vdacna ze som neskryvala pocity. Vies ak mas problem, oni cakaju ze ten problem budes mat tam, nemozes prist a naraz suyper jest, vobec nevracat ci nepodvadzat, oni to cakaju ze problemy sa naskytnu a ze ked ich budes mat nebudes klamat, a co sa tyka Evkinej rady vela z nas prave pre nasu chorobu rada klame, to poznas, preto sa neporovnaj ani tym co zjes ani vahovo, si tam sama za seba, samozrejme komunita mi vela raz pomohla, som im dodnes vdacna, ale je to tvoj boj, drzim prsty a verim ze prinesies same dobre spravy.