prejavy alergie na mačku

Príspevok v téme: prejavy alergie na mačku
anjika

Cez google som si príznalky našla, takže viem, ako alergik reaguje. Ale chcem sa spýtať na seba. Asi pred dvomi rokmi som si dala spraviť testy na alergiu na mačku, psíka a morča a zistilo sa, že na mačku mám stredne silnú alergiu. Jednu huncútku už mám desiaty týždeň doma a môj zdravotný stav sa nezhoršil. Beriem síce liek aerius kvôli aj iným druhom alergie, ale nemám žiadne slzenie očí, žiadne svrbenie nosa, aj keď ma poškriabe sa mi to rýchlo zahojí. Dokonca sa mi zdám, že môj zdravotný stav sa veľmi mierne zlepšil. Tak neviem, ako je to možné.

Crrrrn1

Stopalerg je fajn, chytil celkom hype, dost ludi aj z okolia (som sanitar) si ho pochvaluje ako nahradu liekov, ale skodit neskodi urcite a ak pomaha, preco nie.

macicka55

Podobny pripad som bola ja, tiez sme si jedno maciatko nahodne adoptovali a ak si clovek k tomu vytvori vztah, uz sa toho nevzda :D Lieky vsak neberiem ziadne, raz za 2-3 mesiace vyberiem max jednu tubu Stopalegu (www.stopalerg.sk), to mas taku nahradu za klasicke lieky, toto je z prirodneho zlozenia, teda sa nemusim bat bocnych a neziaducich ucinkov. Mozno to ako prevencia pomaha natolko, ze alergiu ako taku necitim aj ked viem, ze ju mam :D

alexandra 22

ahoj , neviem ,ale poznam alergologov ktory tvrdia ,ze zaobstarat si zvieratko na ktore mas alergiu nejakym sposobom zvysuje tvoju imunitu. susede tak odporucili havina,aj ked mala stredne silnu alergiu na psiu srst. havina uz ma nejaky ten rok a nema problemy :) tak mozno je to tak aj u teba ;)