Tento problem sa netyka mna, nie som vydata a nemam deti... Zaujimalo by ma, ked pred svadbou spolu zacinate a vsetko je krasne, ste zalubeny a mate podobne sny... Ci sa po nejakych rokoch a detoch nieco zmeni? Myslim sexualna pritazlivost manzela resp. manzelky, porozumenie a laska... Ked je chlap pracovne vytazeny a je doma raz do tyzdna, zena sa stara o deti o domacnost a chodi do prace... Hadky, psych.problemy... Vopred dakujem za vase nazory, a hlavne klobuk dole pred zenami co zvladaju chod domacnosti, pracu aj deti... Uz si to dlhsie vsimam a zasluzite si respekt...
Zenaty muzi a vydate zeny, prosím o vas nazor...
nie je to ani o tom, ci sa pary zoberu, zmena uz nastava, ked spolu zacnu byvat... ja si myslim, ze deti vztahu prospeju a velakrat je to to jedine, co ich drzi spolu...
Ano nemusim a prave preto nikdy nepochopim preco sa zeny vydavaju, ked ten vztah to potom taha len ku dnu... Nie vzdy ale je to 8 z 10 pripadov
Nemus byt clovek zenaty/vydata, aby vedel, ze spolocnym byvanim a hlavne detmi sa toho vela zmeni. Okrem toho, nech je vzrusenie akekolvek, nikdy nebyva rovnake a konstantne. Vsetko sa meni... Vztah neni nikdy rovnaky. Treba na nom pracovat.