Mám veľký problém zaspať a keď už zaspím je problém mať tvrdý spánok.Rozmýšľal som nad Melatonínom, má niekto skúsenosti? Ďakujem.
MELATONIN
Mne osobne teda melatonín nezabral. Neviem, či je to mnou, keď viacerým ľuďom v okolí pomohol a mne nie, ale dosť ma to štvalo a nechápem to :-D
mne zabera dobre od sunday natural melosleep duo, do pol hodky spim
ja ho uzivam uz roky, nie vzdy, iba ked mam obdobia ze mam problem so spankom, mne zabera velmi dobre, nekupujem si iba samostatny melat ale cbd kvapky s melatoninom od vitariana,pod jazyk sa dava
Nič voľnopredajné ti nespraví efekt ako vo filme. Btw, dosť pochybujem o legálnosti tvojho úmyslu.
Chcem sa opytat chcem niekoho uspat co mu mam dat do pitia co je najlepsie??diky
Ďakujem všetkým, ja nemôžem spávať z narušeného biorytmu ranná, poobedná a nočná zmena....a tiež to mám rodové, takže dva v jednom.
necitaj take veci ako kup si lieky xxx.
Nvm aky mas zivotny styl ale skus napr fest fyzicku aktivitu vykonavat. Proste aj 2 hodiny denne a poriadne a potom uvidis a tyzden napr v kuse
susedova babka si vari caj zo susenej makovicky a chvali si.Skusila som to a funguje to.polovicu susenej makovicky rozlamem a zalejem 2 dcl vody horucej.Za tyzden mi stacil 1 pohar a vypila som to 2X a cuduj sa svete spim aj bez toho,lebo nie je asi mozne aby to fungovalo 2 tyzdne.Zeby psychika?
Mne pri problemoch so zaspavanim a spankom pomohli tabletky s komickym nazvom - SLEEPEEZ. Daju sa zohnat na internete. Su prirodne a pouzivam ich uz asi rok. Velmi si na nich cenim to, ze po nich niesom cely den ako mechom udrety :-)
Podľa mňa nepomáha, tiež som si ho kúpila a rozhodla sa ho vyskúšať z rovnakého dôvodu- problém zaspať a príliš ľahký spánok. Mne osobne bolo z neho zle, mala som z neho závraty a čudný pocit. Treba spávať v úplnej tme a tichu, najlepšie nemať v izbe,v ktorej spíte tv, rádio, pc ani hodiny. Naučiť sa chodiť spávať v rovnakú hodinu, nespávať počas dňa a veľmi pomáha zmena stravy na kvalitu spánku.