Ahojte. Do tejto temy mozte prispievat svojimi nazormi na psychologov, co si o nich myslite, naozaj vam pomohli alebo to nestalo za nic a podobne veci. Ak by ste niekto este vedeli o nejakych bezplatnych psychologoch na nete, ktori su ale dobri, tak budem len velmi rada, ak napisete, kde ich najst. Dakujem. Pekny den zelam. :)
Psychologovia
Len som chcela povedat, ze zatial som za ziadnym psychologom nebola.
ahojte, ja som tu nova.ja na psychologov mam dobry nazor a su dolezity. i ked je pravda, ze ty ludia, kt. by ich najviac potrebovali ich odmietnu, a to nie je spravne, pretoze len oni vedia pomoct v dusevnych zalezitostiach, a len oni ta vedia usmernit, ale len vtedy ked naozaj powes vsetko, co sa stalo dopodrobna, pretoze ked nie, tak sa moze stat, ze s polky co ste povedali zle vam poradit.a vobec nie je hamba zajst za odbornikom, pretoze len on vas pochopi, tak ako to potrebujete a aj smalickostou vam radim za nim, lebo z malickeho problema moze stat jeden obrovsky, kt. mozno uz nezvladnete ani snim. ja som tiez mala mali prob. a po case uz ten prob. bol velky a mala som obrovske stastie, ze sa to este dalo riesit.teraz uz viem, ze zivot je krasny, len treba najst jeho krasy, kt. skryva a nechodit po svete so zatvorenymi ocami. a zit treba.nevzdavajme zivot, pretoze na svete sa vzdy najde niekto komu by bolo za nas velmi smutno a to nechcime, aby smutili.zime a najdime krasi zivota.
jedna baba, kt. sa naucila zit a pomahat aj najvecim nepriatelom.
dost ma vytaca rodina....hlavne ked si mama nevazi moju pracu a neviem ma pochopit,vobec si nerozumieme.Dokazem sa nastvat pre hoci aku blbost.Nepacia sa mi jej nazory na mna a mojich kamaratov...rozprava veci,ktore nie su vobec pravdive a aj na mna nadava.Proste ma nerespektuje...a ked k nam pride oco,tak som zuriva uz len pri pohlade na neho.Vtedy sa nedokazem sustredit na nic.Nemam sa s kym o tom porozpravat a vacsinou sa citim byt zbytocna.Co sa tyka rodiny,tak problemi neriesim,nie som az taka silna...vela som pila,fajcim,ale chcela by som prestat a obcas aj hulim.
Genifer a ake mas problemy ?
uz dost dlho sa chystam za psychologickou,ale treba sa tam objednat a bojim sa,ze sa mi tam potom nebude chciet ist...neviem co jej mam povedat a ci mi vobec bude sympaticka...znama mi povedala,ze mi to pomoze.som z rozpadnutej rodiny a mam problemy s nervami...ked som mala 12 rokov tak som si dost ublizovala lebo som sa nevedela ukludnit...dnes sa uz trosku kontrolujem,ale je to fakt tazke zit v strese a v prostedi,ktore ho vyvolava...neviem najst pokoj
Nikto ??? Alebo mozte pisat aj do temy Psychicke problemy, to je jedno.
Este niekto mate skusenosti ???
medzi psychologom a klientom musi byt dovera, inak to nefunguje a vtedy treb hladat ineho psychologa. Nemusi sa ti podarit najst psychologa, ktroy ti vyhovuje na prvy krat. Mne sa to chvala Bohu podarilo.
zuzka, vzdy som sa chcela venovat ludom a bla, bla, bla. Myslim, ze ked som toho dost zazila na vlastnej kozi, tak aj skor pochopim svojich buducich klientov a budem sa vediet vzit do ich situacie.