Ahojte. Do tejto temy mozte prispievat svojimi nazormi na psychologov, co si o nich myslite, naozaj vam pomohli alebo to nestalo za nic a podobne veci. Ak by ste niekto este vedeli o nejakych bezplatnych psychologoch na nete, ktori su ale dobri, tak budem len velmi rada, ak napisete, kde ich najst. Dakujem. Pekny den zelam. :)
Psychologovia
ale suhlasim s tym, ze sa netreba spoliehat len na psychologa, cele je to hlavne na tebe. Ci chces nieco robit so svojim stavom, alebo nie.
ja mam so psychologmi len dobre skusenosti. V Pezinku ma liecila pani dr Krasulova a ona mi za 7 tyzdnov otvorila oci. Potom som vyse pol roka chodila do Ruzinova k PhDr Hrozanovi no a ten bol tiez super, velmi mi pomohol uz v realnom svete a nie len za plotom "normalneho" sveta.
U mna to nestalo za nic! dobry psycholog=dobra kamaratka! ide o to- pocuvat a natlacit do hlavy tie spravne psychologicke veci- usmernit ta- ale v konecnom dosledku to ostava vzdy len na tebe-ako dokazes tie ich frazy premenit na skutocnost- preniest do realneho zivota.
Nikto ??? :(