Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je mi smutno...

Príspevok v téme: Je mi smutno...
SheilaEvans

...a chcem sa len vyrozprávať....

Keď je človek o ďalší rok starší, tak rozmýšľa o svojom živote...u mňa je to dnes číslo 29....nie veľa, ale...

Nechcem sa len sťažovať, aká som nešťastná - určite sú ľudia, ktorí majú neporovnateľne vážnejšie problémy, ako ja.
Nemám nejaké vážnejšie zdravotné problémy, mám rodičov, mám súrodencov....mám prácu, ktorá síce nie je podľa mojich predstáv, ale je to najlepšia práca, akú som doteraz mala...splnila som si sen a začala som na VŠ študovať jazyky....mám zopár priateľov - zopár bližších, zopár takých "obyčajných"....

Ale...

V poslednom čase mám pocit, že to celé nemá zmysel....po dvoch veľmi krátkych a dosť neúspešných vzťahoch a zopár stretnutiach s "potenciálnymi"partnermi, z ktorých sa vykľuli nakoniec totálni magori, som si povedala, že to nechám tak a nebudem sa do ničoho nútiť.....
...keď sa tak niekedy večer vraciam domov a vidím páry, ktoré sa držia za ruky, túlia sa k sebe a smejú sa spolu, rozmýšľam, či aj ja niekedy zažijem ten pocit - vrátiť sa k niekomu domov, alebo čakať doma na nieči návrat....či aj ja aspoň raz zažijem narodeniny, či iný sviatok, keď mi niekto povie: ľúbim ťa...
...iste, že mám v živote aj iné ciele ako len vydať sa a mať deti - chcem toho ešte veľa stihnúť a zažiť....ale....načo sa človek naháňa, snaží, keď aj tak sa nemá komu pochváliť so svojim úspechom....keď ho nemá kto povzbudiť, keď mu je ťažko....načo...

Zrejme je tu veľa podobných tém a isto sú väčšie problém yna svete, ale potrebovala som to dostať von....

Ďakujem za "vypočutie" :-)

SheilaEvans

Michal
...neboj, ľudia budú chcieť vždy tancovať :-)....

Jajka
...tak to si vystihla :-).....a úplne úžasné je, že niekto má 200-300 priateľov, ale možno sa s nimi ani nerozpráva, príp. má pre nich tituly ako. tá p... a ten k...,.....nerozumiem tomu :-(

jajka001_

mna fascinuju tie debaty v autobuse pubertiakov, kto si koho pridal do priatelov, kto dal komu aky koment a podobne :)
dalsia zaujimava debata, o pc hrach, "musis prejst cez toto, zabit tohto, stlacit toto.." a patnastminutova debata :)

Michal_PU

Sheila no azet zatiaľ blbne, tak asi napíšem až zajtra.
Je teraz veru zvláštna doba... To tie PC a internet... Ale aspoň že niekto chodí do tanečnej školy, nech mi ju nezavrú :D

SheilaEvans

Michal...
...ty si ešte, podobne ako som to napísala Tomasovi, mladučký, ešte máš všetko pred sebou...

... máš pravdu, že "tá dnešná mládež" je zvláštna :-) - bavia sa na tom, čo zábavne nie je a trávia čas zvláštnym spôsobom...ale nie všetcí sú takí, .....je určite veľa mladých ľudí, ktorí majú podobné záujmy, ako ty...len ich musíš pohľadať a možno medzi nimi bude aj niekto pre teba....slabá útecha, ja viem, ale jediná rada, akú ti viem dať....

..možno by som ti vedela poradiť jednu www stránku, ale nechcem takto verejne ( violetta@azet.sk )

Michal_PU

Veru tiež zažívam niečo podobné... Kedysi to bolo fajn, ale táto doba sa mi moc nepáči. Je fakt, že má človek ohromné množstvo možností, ale čo na tom, ak ich musí robiť sám?
Inak poznám nejaké primerané množstvo ľudí, ale čo je na tom, ak nemám s kým ísť von do kaviarne, na korčule, bicykel, vyvenčiť psíka, alebo sa len tak prejsť? Teraz každý sedí doma za PC. Ak idú von, tak sa dohodnú na piatok večer a niekde sa poriadne ožerú... To nie je nič pre mňa... Teraz by sa každý len ožieral a hovoril, aké je to cool... Chodím do tanečnej školy, kde je veľa SŠ a tie ich reči je silné kafé...
A čo sa týka tej lásky, tak som na tom tiež blbo... Som síce mladý (22), no mal som len jeden vážnejší vzťah ešte v 16. rokoch, čiže už 6 rokov sám... Dievča si síce hľadám, no neuveríte, ale zažívam veľa odmietnutí... Jednoducho povedané dievčatá v mojom veku hľadajú skôr rebelanstvo, rešpekt, veľkú spoločnosť a musí byť kúúúúl... Niekto ako ja: milý, slušný, zodpovedný nemá šancu, jednoducho som pre ich "moc dobrý, slušný a nechcú ma pokaziť", možno pravda, možno výhovorka.
Dokonca som mal aj tu na zdravie.sk tému ohľadom toho, či by niekto nechcel spoločnosť, keďže je tu veľa smutných a opustených ľudí... No nikto sa neozval...

jajka001_

tvoje pocity su uplne normalne, takze, co dodat...kto hlada ten najde, skor ci neskor. a treba aj riskovať. castokrat to co hladas nema taku formu ako si predstavujes.

tomas16

bambi25
no tak na to som zvedavy, niekto pisal, ze treba hladat, ale po x neuspechoch nastupuje frustracia a pocit menejcennosti... s otazkou akoze kazdy niekoho ma, len o mna nema nik zaujem ...

bambi25

ahoj,ver mi ze pride cas a ty budes mat tiez krasny vztah ktory ta bude naplnat,vies tie pary co ich vidis by mozno niektore dali cokolvek za to aby boli slobodne,mas svoj zivot len pre seba a ked to budes najmenej cakat laska pride...drzim palce.

:)))))

Nechcem nikoho urazat,ale niekedy vyzerajuco schopny muz/zena/sa nakoniec ukaze ako najhorsi clovek.Tazko sa odhaduje povaha cloveka.Pozna to vela ludi-kym sa dvaja len stretaju a chodia spolu su ako dva hrdlicky,ale ked zacnu spolu zit-vtedy sa postupne zmenia na nepoznanie-CEST VINIMKAM.
Cim viac budes tuzit po vztahu-tym viac sa ti to nepodari-je to zakon schvalnosti.