Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je mi smutno...

Príspevok v téme: Je mi smutno...
SheilaEvans

...a chcem sa len vyrozprávať....

Keď je človek o ďalší rok starší, tak rozmýšľa o svojom živote...u mňa je to dnes číslo 29....nie veľa, ale...

Nechcem sa len sťažovať, aká som nešťastná - určite sú ľudia, ktorí majú neporovnateľne vážnejšie problémy, ako ja.
Nemám nejaké vážnejšie zdravotné problémy, mám rodičov, mám súrodencov....mám prácu, ktorá síce nie je podľa mojich predstáv, ale je to najlepšia práca, akú som doteraz mala...splnila som si sen a začala som na VŠ študovať jazyky....mám zopár priateľov - zopár bližších, zopár takých "obyčajných"....

Ale...

V poslednom čase mám pocit, že to celé nemá zmysel....po dvoch veľmi krátkych a dosť neúspešných vzťahoch a zopár stretnutiach s "potenciálnymi"partnermi, z ktorých sa vykľuli nakoniec totálni magori, som si povedala, že to nechám tak a nebudem sa do ničoho nútiť.....
...keď sa tak niekedy večer vraciam domov a vidím páry, ktoré sa držia za ruky, túlia sa k sebe a smejú sa spolu, rozmýšľam, či aj ja niekedy zažijem ten pocit - vrátiť sa k niekomu domov, alebo čakať doma na nieči návrat....či aj ja aspoň raz zažijem narodeniny, či iný sviatok, keď mi niekto povie: ľúbim ťa...
...iste, že mám v živote aj iné ciele ako len vydať sa a mať deti - chcem toho ešte veľa stihnúť a zažiť....ale....načo sa človek naháňa, snaží, keď aj tak sa nemá komu pochváliť so svojim úspechom....keď ho nemá kto povzbudiť, keď mu je ťažko....načo...

Zrejme je tu veľa podobných tém a isto sú väčšie problém yna svete, ale potrebovala som to dostať von....

Ďakujem za "vypočutie" :-)

AdamKrt

Taky problem ma kopec ludi. Zeny nie su vynimka. Tiez je tazke casto najst aj vhodnu zenu pre muzov, pretoze hodne zenam neni nic dobre, i keby to mali rovno pod nosom :)

lulu22

ahojte.

Sheila, presne tak, tie frázy sú už tak otrepané, že ma to nebaví počúvať.. proste som myslela, že nejaký ten pravý sa konečne objavil, ale trpko som sa mýlila. cítim sa strašne.. neznášam pocit sklamania. človek dúfa, teší sa, ale okamih stačí a je to inak. už dva dni nemôžem poriadne jesť..je mi na vracanie z toho, ako ma sklamal..
moja sestra ma uz 30rokov,ale niečo ako založenie rodiny, či nájst si KONEČNE vhodného partnera, tak to u nej nehrozí. čo trápi moju mamu. bo sestra je taká pojašená, že si začína s 23ročnými a pod. a ja som pravý opak, mám 23 a už by som si vedela predstaviť mať rodinku.. no škoda, že nemám s kým..
tak držím palce, nech ťa "to"stretne zrovna vtedy, kedy to budeš najmenej čakať:)) proste na to nemysli a ono to príde. a ak sú to pre teba frázy, prepáč, nechcela som,aby to tak vyznelo:)

a Tomas, fakt mas ešte čas, ked nemáš 30.. u mužov je to inak :)

tomas16

tak, tak su to len frazy a slova lutosti, ale co uz, dakujem aj tebe vsetko dobre prajem, a mimochodom vsetko najlepsie k narodeninam :)

SheilaEvans

Tomas
...tak s tou Danou máš tiež pravdu :-)

...nejdem ti tu vypisovať tie trápne frázy, ktorými častujú mňa kolegyne, známi a kamarátky, že: ten pravý si ťa nájde všade...a čo sa má stať sa stane...a každý má tu svoju polovičku niekde....lebo sú to fakt len frázy a sú to len ináč vyslovené slová ľútosti nad človekom....

...ale úprimne ti želám veľa šťastia v živote, aby sa ti splnilo, čo si želáš!!!

tomas16

hehe to som uz kdesi pocul, ale radsej paltit dane ako Dane :D
- tak stym tehotenstvom mas pravdu, z chlapom tikaju hodiny neskor ako zenam,
- ved som hladal, ale po tolkych fiaskach, to zacinam mat na haku...

SheilaEvans

Tomas - na toto existuje jeden vtip...dúfam, že sa neurazíš - skús jeden rok nezaplatiť dane a hneď niekomu začneš chýbať :-DDD.....

...ale srandičky bokom - myslím, že muži to v tomto majú jednoduchšie....nájdu si partnerku aj po tridsiatke aj neskoršie, ale u ženy je to už okolo tej tridsiatky ťažšie a ak sa pridružia ešte nejaké problémy ohľadom otehotnenia, tak už tým dupľom.....

...takže myslím, že ty by si nemal vôbec zúfať, len troška pohľadať - nebude predsa ona hľadať teba..:-)

tomas16

ja som na tom podobne, len mam o par rokov menej, tiez mi je na prd z toho ze sa vseci moji kamosi zacinaju zenit, zakladat si rodiny resp. maju priatelky, len ja nie a nie najst tu pravu... ked si to tak vezmem, tak zo vsetky moje pokusy s nejakou zacat vztah skoncil fiaskom :(
tiez by som chcel od niekoho pocut slova ako lubim ta, alebo chybas mi, ale asi zjavne nechybam nikomu ...