dneska som sa úplne držala, bez sladkého, slaného, kamošky mi ponúkali chipsy, nezobrala som si...mala som na raňajky jogurt s 2 ks bebe, potom na desiatu jablko a banán, na obed som si dala ryžový nákyp
a potom to prišlo...prišla som domov o 17 00 dala som si 2 sucháre so syrom a šunkou a potom 3 koláče, asi 12 ks bebe tých v 50 g sáčkoch a potom som šla k babke, tá mi dala delissu xxl a banány v čokoláde a ja som to celé sprásla do seba :(( je mi zle, chcela som grcať, ale nešlo to zo mňa tak som si aspon dala Bystrinku
zajtra budem len na ovocí a jogurtoch a kúpim si chróm :(
ako predchádzate vy chuti na sladké??
je mi zle zo mňa...
baby nie je tu niekto z PK, sama to nezvládnem....
To je vtom ,že malo ješ,telu chýba výživa a večer už zješ všetko čo ti ppríde pod ruku.mala som tan istý problém,že som nedokázala odolať sladkostiam.Ak chceš,tak mi napíš a ja ti vysvetlím čo robím ja.Môj mail: JanosikovaK@gmail.com
ahoj mia,no mala som podobne problemy,ale ked budes jest takto tak sa velmi rychlo dostanes do bulimie.hladujes cely den,vsak ledva jes a vecer to na teba pride.ja som to mala tak isto cely den len ovocie a voda a potom ma to vecer chytilo a jedla som az kym mi nebolo blbo.teraz sa snazim jest tak ze napr.ranajky:chlebik,maslo,bud sunka alebo ak chces sladke tak dzem,caj
desiata:jogurt,bebe
obed:cely,polievka aj druhe
olovrant:pecivo,syr,maslo,zel.
vecera:cestoviny,ak mas rada sladke tak napr.tvarohove,makove
a este ak mas vecer chut daj si ovsenu kasu s grankom,alebo krup.kasu to je take mnam ked mas chut na sladke.ja zahanam chut napr.ovocnou zuvkou.alebo jablkom.vela stastia
ach jaj aj mne uz treba schudnut , pri vyske 168cm mam 70kg :( a musim dat dole 10kg
Ja mam tiez vzdy chut na sladke ale ja ho nebranim pre vahu,lebo som chuda takze pribrat mi treba ale ja mam problemy s akne :(
Ale dnes som mala toho vela.bebe kexy,fornety lekvarove,kinder maxi,piskoty a žemlovku na obed...ale od zajtra si robim ocistu na akne a budem jest vela jablk,kedze mame plno na zahrade :D
a ta chut sa da zabit tim ze: vypijes salku caju.umyjes si zuby a das si zuvacku :D
Mia, nepanikar.
a Nephilim ma pravdu, na ranajky sa poriadne najedz a nebudes hladna, v bebe je vela cukru a taktiez ovocny jogurt nie je bohvieco. skus nejaky tvaroh a ovsene vlocky, do toho nejake semienka - takyto zdravy tuk ta zasyti.
a s tym ovocim to neprehanaj, radsej si daj zeleninu. preto si sa vtedy vecer doriadila, lebo si jedla cely den len cukor. ta obycajna ryza tiez nie je bohvieco, z nej budes akurat tak hladna.
a chrom je placebo. radsej nemysli stale na jedlo a zamestnaj sa nejakou cinnostou:)
Nephilium
ja to tak robím, každé 3 hodiny jem, na raňajky by som si dala aj ovocie s jogurtom, ale ovocie sa nemá kombinovať s inými potravinami, takže ho budem jesť 3 hodiny po výdatných raňajkách, dnes som mala sladké na obed, takže neviem prečo sa mi toto stalo, obvikle, už jedávam lahké jedlá na večeru a potom idem cvičiť, fakt si musím kúpiť ten chróm, asi mi kolíše hladina cukru
A čuduješ sa? To je tým, že si celý deň jedla minimum, takže sa to potom odrazilo a prejedla si sa.
Ked chceš predísť takémuto prejedaniu sa, daj si výdatné raňajky, ktoré ti dodajú energiu do obeda, rozlož si jedlá na každé tri hodiny a prejedaniu sa vyhneš:-) A k tým sladkostiam - daj si sušené ovocie ako alternatívu, jablko, orechy, grepy, trochu tmavej čokolády, a ked tak si daj aj malý kúsok nejakej sladkosti a nestresuj, to ti nepomôže...:-)
sama to nezvládnem,potrebujem nejakú kamošku,
halooo je tu niektorá z TT???
kyblik_
toto sa mi stáva asi tak 1x za pol roka, inak toto nerobím každý deň