pekny den:)presli uz tri roky a ja som sa konecne dostala z anorexie,ale asi len vahou.kazdy den myslim len na jedlo,ako co,kedy,preco???ked ma hospitalizovali mala som 38kg,pri vyske 167cm,musela som pribrat.teraz uz preslo tolko rokov a mam vahu 65,som podla lekarov zdrava,no ja sa tak necitim,citim sa tucna,je to strasneee,kazdy den sa kukam do zrkadla ako je to mozne ze som dopustila tak pribrat.lekarka mi vcera povedala ze to nemam uz riesit,ze som takto pekna mlada baba,ale mne to neda...ako by som mala schudnut aspon na tych 55kil.prosim poradte mi,ked som cvicila tak sa mi robili len svaly a vaha nesla dole,hladovat som skusala,no to mi nic nedalo,lebo sa potom vratila bulimia.dakujem vsetkym co napisu.s pozdravom bambi:)
ako na to?
ide o to ako vyzeras a nie cisla na vahe
Pred par dnami akurat hovorili v jednej realacii o tom, odbornicka na vyzivu, ze ludia robia smolu, ze chcu dietovat a myslia si, ze budu chudnut. Hovorila, ze opak je pravdou. Musia jest. Castejsie a mensie porcie, kym ich telo bude signalizovat, ze ma dostatok a potom zacne same regulovat svoju hmotnost.
A je to tak, poznam ludi v ratane mna, co jedia a uplne na nich toto pravidlo plati. Naopak, co som zase videl a pocul v okoli, dava to tiez za pravdu tejto teorii. Ludia, co jedli menej a menej, priberali viac a viac. Pretoze podvyzivene telo potrebuje efektivnejsie vyuzivat potravu.
dakujem velmi pekne zuzka 1911za radu,snazim sa jest a robit milion cinnosti nech nech nemyslim na to hlupe jedlo.
Ahoj,
najhoršie, čo môžeš urobiť je, že si dáš cieľ typu - chcem mať aspoň 55kg. Je to celé v hlave a pokiaľ nebudeš so sebou spokojná, keď máš 65, nebudeš ani keď budeš mať 55 alebo menej. Dobre to vieš, tak na tom pracuj. Ja mám 167cm a asi 57kg, tiež som teraz pribrala a každý vraví, že konečne, lebo som vyzerala hrozne. Asi na tom teda niečo bude. Inak, váhu som odložila, nevážim sa, tých 57 je len môj odhad. Riadim sa riflami a tie sú mi stále rovnaké, tak som možno ani nepribrala. Neviem... Takže ako prvé - odlož tú váhu a snaž sa jesť veci, ktoré Ti chutia a toľko nad nimi nepremýšľať.