pekny den:)presli uz tri roky a ja som sa konecne dostala z anorexie,ale asi len vahou.kazdy den myslim len na jedlo,ako co,kedy,preco???ked ma hospitalizovali mala som 38kg,pri vyske 167cm,musela som pribrat.teraz uz preslo tolko rokov a mam vahu 65,som podla lekarov zdrava,no ja sa tak necitim,citim sa tucna,je to strasneee,kazdy den sa kukam do zrkadla ako je to mozne ze som dopustila tak pribrat.lekarka mi vcera povedala ze to nemam uz riesit,ze som takto pekna mlada baba,ale mne to neda...ako by som mala schudnut aspon na tych 55kil.prosim poradte mi,ked som cvicila tak sa mi robili len svaly a vaha nesla dole,hladovat som skusala,no to mi nic nedalo,lebo sa potom vratila bulimia.dakujem vsetkym co napisu.s pozdravom bambi:)
ako na to?
musime byt silne,ja som teraz velmi vela s priatelom a v tom case nemyslim na ziadnu bulimiu,vobec,len to travenie no dovi dopo,ked som vracala tak som nebola nafuknuta ako lopta.ufff ale uz je to dnes 10 dni bez bulimie super.a vy ste ma tom ako?
to je uzasne, tesim sa :-) ja tiez odkedy nevraciam mam o sto percent viacej energie, nemam tie nechutne cierne kruhy pod ocami a kopu casu na ine veci :-)
jasne, som na facebooku, napis mi mail na zuzka1911@gmail.com a tam sa dohodneme :-) papa
ahoj zuzka:)super az ti zavidim tie stavy ked je vsetko ok.u mna?ja som uz tyzden nevracala,hoci sa citim ako balon,ale moj priatel mi minule povedal ze ci mi veris ci nie vyzeras lepsie ako ked si jedla tie akoze same super zdrave musli veci,tak som teraz happy,snazim sa neskusat si veci ktore aj tak viem ze na seba nenatiahnem.vcera som sa vazila no ziadna zmena vo vahe,ale tak aspon nesla hore a s vyprazdnovanim no horor,raz sedim na wcku cely den a inokedy aj dva dni nic.a pritom jem aj ovocie zeleninu,vela tekutin a tak.no asi si len telo musi zvyknut.inak mam viac energie odkedy nevracam viac sa usmievam a tesim zo zivota:)uz sa k tomu nechcem vratit,dufam ze vydrzim nevracat,nestoji mi to za to.ja mam taku istu vysku aj vahu ako ty:)si na facebooku?mohli by sme si aj tam pisat ako sa nam dari:)s pozdravom bambi
Ahoj,
to je neskutocne toto. Raz sa citim otrasne tucna, potom zase par dni super. Nechapem tomu. Uz zase 2 dni sa citim vynikajuco a aj to na mne vidno - kazdy mi zrazu rozpravam ako dobre vyzeram, ze som "vysmiata ako z reklamy". Preco mam tieto schyzofrenicke stavy ? To len ja som si ich tak nazvala, schyzu inak nemam :-) Je to len v hlave vsetko ! To ako sa citis. Pokial sa na seba pozries a povies si, ze vyzeras dobre, zacne tomu verit aj hlava a potom cele vyzarovanie sa zmeni. Je to veru tak. Ved napriklad vcera - este nikdy sa mi nestalo, aby mi minimalne 5 chlapov povedalo, ze vyzeram super a neviem este ako. Proste som sa rano zobudila, nahodila a citila sa super a sexy :-) Dnes tiez.
Kolko vazim a meriam ? Odkedy som skoncovala s vracanim, prestala som sa aj vazit, no vazim cca 56-57kg a meriam 167cm. Cize pohoda. A urcite vyzeram teraz lepsie ako za mojej anorektickej ery. Ja sa citim lepsie a aj okolie mi to dava najavo. S vyprazdnovanim UZ problem nemam, no take dva tyzdne trvalo, kym si telo zvyklo na to, ze tu potravu treba aj spracovat. Jedine, s cim mam problem je naduvanie. Naduva ma casto a skoro zo vsetkeho. Hmmmm. Tak ale posrala som si to sama. A najviac ma seru tieto stavy, ze mam dni, kedy sa citim byt neskutocne, ale fakt neskutocne tucna. Neviem, snad aj to prejde. Netreba tomu ale hned podlahnut, treba vydrzat, nevracat, nevazit sa. To je inak dost dolezite-teda, aspon mne to strasne pomohlo. Bola som od vahy doslova zavisla a cely moj den sa odvijal od toho, co vaha rano ukazala. Tak som sa raz nasrala, odlozila ju, aby som sa na nu nemusela pozerat a bolo. Je to strasne slobodny pocit. Baby, odlozte tu poondiatu vahu !!! Stoji za to bojovat. Hrozne drzim palce. Aj sebe, aj Vam !!! Bambi, Ty ako ? Dari sa Ti ? Ako si vlastne na tom ? Myslim, v akej faze...
zuzka ja sa citim tak isto,ale uz par dni to zvladam ze nevraciam,hoci sa citim ako balon,s vyprazdnovanim je to katastrofa,no uvidim ako to pojde dalej,kolko mas kil zuzi a aku vysku?
Cítim sa byť neskutočne tučná ... :-(
uz par dni sa mi dari,jem pravidelne,hoci moj zaludok strajkuje,je mi navracanie,ale povedala som si ze to zvladnem a nepadnem opat do bulimie,uvidime ako to pojde.jedinu vec coho som sa vzdala je pecivo,lubim rozne tie suchare tak to ani nie je az taky velky problem,sladke nelubim,takze by to malo ist.snazim sa vela pit.dakujem za rady.drzme sa vsetky:)
A presne o tom to je !!! Už len to začať praktizovať. Ja by som tiež potrebovala nabehnúť na to "normálne jedenie", je to ťažké, niekedy mi z toho šibe, no snažím sa. Hmmm
Dakujem velmi pekne za rady,viem ze nieco na tom vsetkom bude,lebo minule leto ked som jedla normalne,tak som dokonca schudla a nie cielene,ale vaha sla dole a teraz aj ked velmi chcem tak to jednoducho stoji na jednom mieste.uz som sa o tom bavila aj s priatelom,tak uvidime co z toho bude.on ma taky názor ze telo sa boji ze budem opat hladovat a tak si robi zasoby.mala by som sa opat znormalizovat a neblbnut.