zaujimalo by ma, ako vyzeraju ine vztahy, ako sa chovaju chlapi, lebo ten moj tvrdi ze sa chova uplne normalne. vymysla este vas priatel stale tolko aktivit ako na zaciatku vztahu ? kupi vam obcas len tak darcek, kvety, nejaku drobnost? ci je uplne normalne ze vo vztahu je vzdy len jeden ten ktory taha a vymysla programy a tak ?
vztah po 2 a viac rokoch
my sme spolu neuveritelnych 10 rokov a z toho 6 zijeme v spolocnej domacnosti. S planovanim je to tak, ze cez tyzden sa kazdy venuje svojim zalubam, obcas skocime na veceru, obcas do kina a tak. Vikendy planujeme spolocne, najcastejsie ideme do prirody, v zime lyzovat, na vylety do zaujimavych miest, alebo len tak ku rodicom... Malokedy sa nudime. Tych darcekov uz nie je ako na zaciatku, ale ani mi to nevadi. Jednoducho casom prestali byt dolezite. Dolezite je to, ze sa milujeme a sme spolu statstni
Vy sa tu stále iba sťažujete, že kto čo v tom vzťahu musí. S tým treba rátať, že jeden robí to a druhý to, jeden je taký druhý iný... v každom vzťahu je to tak, že jeden miluje viac ako ten druhý. a ten ktorý miluje viac, tak sa prispôsobuje. a potom tu nadáva, že sa prispôsobuje...TY si sa rozhodol(la) to tak urobiť. Tak už si neste následky svojich rozhodnutí.
whee_ee:
nie, nechodili by sme tak casto. Ale pisem, ze ked ideme niekde, kde je kuchyna, tak varievam ja. Mam z toho radost. Takze neni problem jeden druhemu uvarit nieco dobre... Uvarim a naservirujem a naaranzujem jej to vzdy tak, ze si pripada jak v nejakej luxusnej restauracii.
Ach ľudia, to tak proste chodí.. po 2 rokoch sa nedá čakať to isté ako na začiatku. Môj názor je, že láska neexistuje. Na začiatku je to len spleť hormónov, ktorá neskôr dá priestor úcte, zvyku a porozumeniu. Každý vzťah neozaj prechádza fázami. Začiatok, krtásny, potom príde ten zvyk a potom už niekedy ani neviete či toho druhého ozaj milujete, alebo je to len zvyk. Potom nastanú 2 možnosti. Každý ide svojou cestou, alebo to prekonáte a potom znova ten istý kolobeh s tým istým človekom. ludia sú stvorení na to, aby neboli monogamní. Nemáte niekedy chuť proste urobiť niečo s niekým iným? kto mi napíše, že nie, klame. každý to má a prezradí to aj to, keď sa pozrie na inú ženu (chlapa) len tá úcta k partnerovi mu bráni v tom aby za tou osobou nešiel.
Adam, prepáč, ale vy máte vzťah na diaľku, nie ste dennodenne spolu, keby ste boli, chodili by ste každý večer na večeru?
Adam, prepáč, ale vy máte vzťah na diaľku, nie ste dennodenne spolu, keby ste boli, chodili by ste každý večer na večeru?
my sme spolu uz celu vecnost a uz som si zvykla ze akukolvek aktivitu musim planovat ja, aj to vzdy tak ze neviem ci to vyjde. vacsinou do toho nieco pride. takze musim velmi planovat. nie ako kedysi ze sme nevedeli co s casom. tiez si pamatam ze na zaciatku ma hnevalo ze viac vymyslam ja ako on. teraz sa tesim ked sa cokolvek podari a uzivam si to.
no my sme spolu takmer 5 rokov, obaja mame svoje zaluby a spolocneho psa, takze vramci toho uz vieme, kedy kto na co mysli, a co by chcel, takze ja sa zucastnim manzelovych aktivit a on mojich...viem, co ma rad a on to o mne takisto vie, takze da sa povedat, ze mi plni co mi na ociach vidi a ja snazim tiez, neviem povedat kto u nas organizuje viac, asi narovnako, vramci toho manzel presne vie, kedy je cas na kino, ci veceru, kedy potesia kvietky, nejako to ide same, keby sme sa nebodaj chceli hadat tak to nase "psisko" nam neda sancu
otazkavztahu-ten skutocny zivot nastane az vtedy, ked budete nejaky ten rok spolu zit, takze je o tom teraz zbytocne polemizovat, pretoze pri spoluziti, ked uz Vas maju doma, tak sa nesnazia-a aj zeny v tom pretvarovani sa, polavia... neviem, ked sme boli dva roky spolu, ja som bola este studentka na gympli, takze prietor na aktivity, ako dovolenka, chata nehrozili.. teraz je to tak, ze ked chcem ist na dovolenku napr. k moru, tak ju objednam, zaplatim a vtedy uz nemoze protestovat...:O))) a vsetky akcie vyzeraju takto a samozrejme ho potom skasirujem za jeho cast:O))) darceky mimo sviatkou uz nie su ziadne, ale skor sa jeho naklonnost prejavuje cinmi-chodi na nakupy, vencit mojho psa, niekedy upratuje, niekedy navari a aj ked si zmyslim o 3rano, ze mam chut na hambac, tak mi skoci do drivu-malo veci vsak robi sam od seba, takze ho musim ukolovat..