zaujimalo by ma, ako vyzeraju ine vztahy, ako sa chovaju chlapi, lebo ten moj tvrdi ze sa chova uplne normalne. vymysla este vas priatel stale tolko aktivit ako na zaciatku vztahu ? kupi vam obcas len tak darcek, kvety, nejaku drobnost? ci je uplne normalne ze vo vztahu je vzdy len jeden ten ktory taha a vymysla programy a tak ?
vztah po 2 a viac rokoch
Hmmmmmmmmm. Ako tak citam, asi si kazdy pod tou aktivitou predstavuje nieco ine.
U nas, chodime na vecere pravidelne. Co sa tyka tohoto, tak vlastne stale, pravidelne. Bud je to tak, ze pozvem priatelku na veceru, obed, alebo ona mna. Alebo jej ja ukuchtim jedno, ci druhe. Mna to bavi... Obcas mi ona kupila nejaku malickost, ked to porovnam tak ja jej nieco kazdu chvilku. Ale nevadi mi to, mna to tesi, ked jej dam nejaky darcek. Viac ma bavi dat ako prijmat.
Skor som myslel aktivity, ze nejake vylety na rozne miesta ma az tak nelakaju, ako priatelku. Ale co sa tyka aktivit, ked sme spolu na nejakom mieste - tak to sa v ich vymyslani neviem zastavit... :) Len sa divi, do akych detailov idem :)
AdamKrt, po dva a viac rokoch. Vy ste SKORO dva. Ale nič, ticho som :D
S priatelkou sme spolu skoro 2 roky. Ano, organizujem toho dost. Ona vymysla tiez, ale vsetko organizujem ja. Ale tiez som vselico uz povymyslal. Problem je, ze vsak ona nerada tam, kde by som ja rad a tak sme boli vacsinom tam, kde to iba ako tak uslo, alebo som to strpel. Pre mna ziadna extra zabava. Ale idem tam, pretoze ju milujem. Kupim priatelke obcas nejake darceky, obcas male, obcas nie take male :) Mam dojem, ze to vo vztahu taham skor ja a ona sa vezie.
Ale vsetko co organizujem a robil som, robil som preto, ze ju milujem. Mne by nevadilo sediet doma, alebo mat uplne inu aktivitu. Ona by sa vsade nasla, ja som skor typ domaci :) Ale vo vacsine sa nebranim a presvedcila ma uz na vselico. Nieco bolo dobre, ale niekde som sa nudil. Postupom casu vsak uz clovek skusil vselico a nema uz co noveho vymyslat.
Naviac si myslim, ze partner, ktory nieco chce, by sa mal snazit viac. Pretoze naco ma niekto vymyslat nieco, ked mu to vyhovuje, ako to je ? Clovek neni saso, aby druhemu sa staral o zabavu...
Zeny su casto narocne a chcu tamto, hento. Ale ked to chce chlap, nevedia to akceptovat. Ked to chce zena, tak je to v poriadku...
Zeny by sa mali asi naucit vacsej skromnosti...Chyba im casto sebareflexia.
su obdobia ked ma pozve na večeru kupi niečo a prekvapi kadečim a inokedy aj pol roka nič:))chlapi su taky,,,potom ked mi kupi kvetinku tak som až ostražita že či niečo nežehli:)))
to zalezi aj od povahy. ano, ked su zalubeni, tak su chlapi aktivnejsi.
no tak ja mám priatela už takmer 4 roky, a on aj teraz vymýšla kadečo. Hocikedy na večeru, a tak... sem tam nejaký darček. Skôr niekedy mám ja pocit, že už aj ja by som niečo mohla :) Ale boli aj také obdobia, keď nič... ale tak ja som toho názoru, že vzťah sa stále rozvíja, takže tak :)