Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sexualne limity

Príspevok v téme: Sexualne limity
AdamKrt

Zaujimalo by ma - u muzov i zien. Kedy ste narazili na svoje sexualne limity pri milovani, ci sexe? Viete, kolko milovania znesiete maximalne, ze uz mate dost, nechcete dalej, stacilo....?

1 hodinu, 2, 3 , 4, 6h ......?

Zaujimalo by ma, kolko je muz, ci zena schopna maximalne sulozit, ze ich to bavi, ze bude mat dost. Nie spolu, ale kazdy za seba, kedy ma dost...

AdamKrt

makovicka:

vsetko, ked prezenies, tak mas problem. To mas ako s cvicenim. Treba mat nejake opakovania v par seriach denne. Robit to v stave, ked nemas erekciu, ale je uvolneny. Robi sa to presne tak, ako sa doji krava.

Co viem, tak postupne odporucali tychto dojacich jelq-tahov cca 200 za den, nie viac. Ked zacinas, mal by si si to rozdelit, aby si ich dosiahol za tyzden 200. Cize prvy den povedzme 20, druhy 50, treti 80, atd. az posledny den v tyzdni 200. Odporucali to robit s nahriatym uterakom, plus nejakym kremom, aby si ho nepotrhal. Nepouzival som ani krem, ani uterak. Ako hovorim, pouzival som to sporadicky, stacilo par dni na zlepsenie erekcie. Cize nemam to dovod vyuzivat na nejake zvacsovanie. Stejne, ak sa chces pri sexe poriadne odviazat, tak staci, ak mas penis vacsi nez 10cm, ci cca prostredik ruky. Pretoze ak dokazes privodit zene orgazmus prstami, tie nie su dlhsie ako penis. Dokazes to aj sa mensim penisom. Problem u vacsieho je, ze partnerku to boli a musis sa velmi kontrolovat, aby si ju nepotrhal. To v pripade, ze ma mensiu posvu. U mna je to nieco malo nad priemer, ale i tak musim davat pozor pri urcitych polohach, ze nemozem ist na plno. Dost to boli partnerku. Inak by sa dalo milovat viac vasnivejsie...

----------------

Prosim, spat k teme. Toto je uz ozaj diskusia hodne mimo temy a je tu kopec dalsich tem, alebo si staci zalozit vlastne. Tak prosim drzat sa temy ....

makovicka

A este adam by som poprosil ak mas odkaz kde je ta technika popisana, presne ako co robit, lebo ked to vygooglim je tam toho hromada a v niecom sa to dost odlisuje, a nwm ktore je spravne :) diky

makovicka

Ja by som ten jelquing aj skusil praktikovat a to v plnom rozsahu ako odporucaju, nielen trosku, tie moje rozmery niesu ziaden zazrak, a tiez je sice len jemne zahnuty smerom nadol ale predsa, a cital som ze to vylepsi aj tvar aj hrubku, lenze ja mam fakt strasne obavy z nejakych neziaducich ucinkov, adam myslim ze si si o tom urcite vela nastudoval nez si to zacal robit, nepocul, necital si, ze by mal niekto nejake problemy potom? diky

AdamKrt

makovicka:

velmi sporadicky. Ozaj to staci len trochu na zlepsenie erekcie. Predtym som napr. mal trosku problem s urcitymi polohami, potom uz ta poloha nebola problem. Nie, zeby vtedy bola zla erekcia, ale nebola az taka pevna a niektore polohy to vyzaduju.

Ale to zavisi od jednotlivca, komu co staci.

makovicka

ok tak tie kegelove cviky budem praktizovat, rad by som aj ten jelquing len z toho mam fakt obavy co ked sa mi za par rokov nebude chciet vztoporit? inak vdaka za rady, a adam ti robis ten jelquing?

AdamKrt

Este jedna vec. Vraj pomaha aj operacia uzdicky, ked si ju muz da chirurgicky odstranit. Potom pri sulozi ho to tak netaha, menej ho to vzrusuje, ma vraj dlhsu vydrz bez uzdicky.

Vid
zdravie.pluska.sk

AdamKrt

Tak v rychlosti:

- nauc sa kegelove cviky a prevadzkuj ich. Obavy mas z toho zbytocne.
- skus si najst nieco o metode JELQING. Postupuj podla navodov. Je to metoda na prirodzene predlzenie penisu, ale je to prirodzene. Nemusis to vsak tak striktne a casto dodrziavat, lebo Ti nejde o predlzenie. Ale ta metoda ma vedlajsi efekt, zlepsenie erekcie...
- maj pestru stravu. Potrebujes si doplnat v jedle, alebo si doplnaj vitaminovymi doplnkami vitam C, cca 500mg, vitamin E, selen, zinok, horcik.
- doplnaj si enzymy. Hlavne obsiahnute v ananase, papaja. Alebo mas pripravok, ako je Wobenzym.
- jedz dostatok ovocia. Hlavne pestro - banany, jablka, broskyne,...
- a zasadne PI DOSTATOK VODY v malych davkach...

Ked to urobis, uvidis vysledky. Nepolemizuj, urob to a ak vtedy nieco budes chciet este, potom sa opytaj znova.

makovicka

no dalsie kolo by aj slo, keby neslo to vstavanie pindurovi tak tazko dalsi raz, a ked si dam dlhsiu pauzu medzi tym je to zase to iste spravim sa skoro okamzite. Musim okamzite po prvom raze a vtedy podavam dokonca heroicky vykon, mozno sa priblizim aj k minute, akurat ta erekcia je bieda, chceme zmenit polohu, a pindik ma necha v stichu, normalne mi zvedne a potom sa musime ho snazit vsakovakymi metodami posmelit nech zase zamieri k nebu. a este jedna vec mam tak trosku obavi ze keby som cvicil tie svaly, ci keby som raz prestal, nedopadne to ako s kulturistami ked prestanu posilovat, ze im tie svaly ovisnu, ochabnu, no mam strach co ked neudrzim moc alebo nieco, to sa moze stat? diky