Nie, nie. S prestavakami samozrejme. Clovek potrebuje aj jest, pit, ist na toaletu... Predsa len s plnym mechurom sa zle...
Priatelku najskor nadchlo, ze dlho vydrzim. Aj by to rada vedela, kolko maximalne, ale to sa nedozvie. Predsa ju neumilujem tak, ze sa jej to bude protivit. Ked ma dost, ma dost. Par krat sme to prehnali a chodila jak kacer, co ju to potom bolelo. Od vtedy si davam pozor. Ked uz ma dost, ma dost. Robim to jemnejsie i keby sa jej to pacilo i tvrdsie, ale druhy den by mala problem chodit.
Podvadzat ju nemienim, aby som nieco take zistil. Len ma to zaujimalo, ze kolko by clovek zvladol. Samozrejme robit to iste by bola hlupost, to omrzi. Ale vselico striedat, to uz je ine...
Nejak extra prestavky nepotrebujem na regeneraciu. Iba ak, tak napit sa, aby nevyschol jazyk, usta. Jedine prestavky su take par sekundove, kedy som dosiel na vrchol a potlacim orgazmus. Ale ani po orgazme neni problem na rychlo rozohriat. Umyjem si partie a pokracujem dalej.
A to som si myslel volakedy, ze vdaka tomu, ze viem rychlo dospiet k orgazmu, ked chcem, ze budem mat problem s predcasnou ejakulaciou a bude len chabe 2-3 minutove milovanie... Ako sa clovek myli... :)
------------------
No tak ludia, to tu neni viac naruzivcov, co znesu toho viac ? :)