som tučná, či sa vidím len nereálne??

Príspevok v téme: som tučná, či sa vidím len nereálne??
nancy5

mám taký problém, je možné, že som naozaj tučná, alebo už seba vôbec nevidím reálne, keď je moje BMI 20, obvod pása 71, váha 65 a výška 180?? mám ešte chudnúť? pretože sa sebe absolútne nepáčim, pripadám si maximálne tlstá a neforemná, pritom 65 kg bolo mojím cieľom pri chudnutí, ale mne to nestačí :(

nancy5

práveže sa mi zdá málo tých 65 kg, podľa mňa vyzerám na viac, podľa všetkého by mala byť moja váha 67, tak ale preboha, tie dve kilá to pri mojej výške nie je až taký rozdiel

jajka001_

65kil je dost ale ty si dost vysoka, to je tazko povedat takto ked ta nevidim. subjektivne to nevies, vezmi si anorekticky tiez sa vidia tucne aj ked maju 45 kil. skus zhodit este dve tri kila a potom uvidis.

nancy5

mám 96, 71, 95, ale proste ja vidím, že mám ten tuk na bruchu, na rukách, stehná mám hrubé, lebo sú dosť svalnaté a lýtka tiež, proste aj keď chodím, mám pocit, že sa mi všetko trase, ja nechápem, aj keď mám tú svalovú hmotu na nohách :/ a lahke kosti neexistuju ;) tak asi jedine telesná konštrukcia

Deussh

A ake mas miery? Moja kamaratka ma 178 cm, vazi 55 kg a vobec nevyzera vychudnuta... asi ma lahke kosti...ono to dost zavisi aj od celkovej stavby tela.