mám taký problém, je možné, že som naozaj tučná, alebo už seba vôbec nevidím reálne, keď je moje BMI 20, obvod pása 71, váha 65 a výška 180?? mám ešte chudnúť? pretože sa sebe absolútne nepáčim, pripadám si maximálne tlstá a neforemná, pritom 65 kg bolo mojím cieľom pri chudnutí, ale mne to nestačí :(
som tučná, či sa vidím len nereálne??
posli foto akoze obvod 71 nieje nejako vela najme pri tej vyske ... kazdopadne si myslim ze cisla mas dobre.... :) len ta vaha mi pride dost ze nizka 65kg je tak na 165-170cm mozno ....
s takymi mierami nie si urcite tucna, si plnostihla
180cm a 65kg je uplne super...aj BMI o tom svedci...cize odpoved je nie si tucna...urcite nepotrebujes chudnut, jedine ak chces nieco zmenit, tak napr daj sa na nejake cvicenie, aerobic, zumba a tak, kde sa ti vyformuje postava,a le urcite nedrz ziadne diety
nerob to, to co prezivas je podobne psychike pri anorexii ci bulimii. zacala si chudnut a teraz chces chudnut dalej a dalej. pamataj ze krasne telo je zdrave telo. a tvoje telo je pevne a vysportovane, teda zdrave.
isteže nikto nie je dokonalý, len sa proste necítim dobre "vo svojej koži" stále mám pocit, že sa musím kontrolovať v tom, čo zjem, koľko musím spáliť aby som ešte schudla, už som rozmýšľala aj ako by som sa zbavila prílišného svalstva na nohách, ale neviem ako, možno by som si pripadala štíhlejšia, a okolie mi nehovorí že som chudá, ale normálna, čo znamená pre mňa tučná
Nancy, tak mozno sa naozaj nevidis realne. Mam kamosky z prace s velkostou siat 36,kt. si pripadaju tucne a neforemne. Mozno je to aj tymi modnymi casopismi s vyretusovanymi modelkami,ze si tak pripadame :)
tak potom sa urcite vidis nerealne
asi tri roky aktívne bicyklujem, t.j. súťaže a pod, pol roka sa venujem behu a chystám sa na zumbu alebo dačo podobné, keď je škaredo, tak doma stepper tú hodinku trikrát do týždňa aspoň, píšem že preto mám asi také hrubé stehná
Napisala si,ze 65 bol tvoj ciel pri chudnuti. Pri kazdom chudnuto stracame aj svalstvo, podla mna by tvoj problem vyriesilo troska posilovania, aby si spevnila.
a sportujes? ak mas ochabnute svalstvo tak sportuj, formuj, plavanie,behanie, bicyklovanie, posilnovanie