mám taký problém, je možné, že som naozaj tučná, alebo už seba vôbec nevidím reálne, keď je moje BMI 20, obvod pása 71, váha 65 a výška 180?? mám ešte chudnúť? pretože sa sebe absolútne nepáčim, pripadám si maximálne tlstá a neforemná, pritom 65 kg bolo mojím cieľom pri chudnutí, ale mne to nestačí :(
som tučná, či sa vidím len nereálne??
karlicka neviem ako môžeš vedieť o človeku všetko z jedného príspevku!!!!! sa nad sebou zamysli trošku, možno je toto jeden z mojich najmenších problémov, teraz sa cítiš lepšie??? každý človek má nejaké problémy, ktoré ho trápia A NIE LEN JEDEN!!!! sa spamätaj a keď si to dáš v hlave trošku do poriadku, tak sa môžeš ozývať! btw, všimni si, do akej témy prispievam, prispievam do téme, kde sa rieši postava, diéty a chudnutie, nie smrteľné choroby a bezvýchodiskové životné situácie, tak si nabudúce premysli, čo napíšeš!
bože,trápi ta iba toto ??????
nechoood, este sa na tomto fore mozes vela naucit :)
Čo trepeš... Ja mám tiež 180 a 64 a všetci mi vravia že som chudá a že nemám chudnúť v žiadnom prípade... ale ako príde jar tak nasadzujem pravidelný pohyb =D
a slovko plnoštíhla... tak si hovoria fakt obrovské ženské, ktoré si nepriznajú že sú tučné a mali by schudnúť ;) a ty plnoštíhla určite nie si... =)
koncim s vami, idem si zacvicit, rada si precitam k comu ste v tomto jazykovednom okienku dospeli
este raz, ina-ingrid....vyraz plnostihla znamena v preklad tucna. to je info pre teba.
ked sa zmesti do vel. 38- 40 tak este tucna nie je, ale to je iba moj pohlad :D
plnostihla je tucna:)
podla mna by to nemala nejako riesit...tak ako bude nizka zena 155-165cm len vo vynimocnych pripadoch vyzerat extremne stihlo, tak vysoka +/- 180 len vynimocne bude vyzerat utlo
hej? ja som myslela, že plnoštíhla je mierne povedané tučná ;)