sama neviem kto som :( mam 16r mam dobru kamaratku ale neviem ci to je uz len kamaratka dnes som bola u nej ju pozriet kedze je chora otvorila v zupane isla som ku nej do izby a ona ma zacala bozkavat ja som to nechala tak a zacala tiez.... skoncili sme v posteli s oralom
asi som BI
No to je skvele, ako sa zvrtla tema... Tak si pekne vynadajte vsetci, urcite ste katke16 pomohli.
Katka, tvoj zazitok moze byt zaciatok niecoho, a neskor pochopis, ze si bi- alebo cisto lesba. Moze to tiez ale byt iba take skusanie... ked sa v tvojej hlave premiela vela roznych veci, a este nevies presne, kto si.
Nelam si s tym hlavu, casom sa ti to ulezi a pochopis, preco sa to stalo, a budes mat jasno aj v tom, co sa s tebou bude diat dalej - vo svojej sexulnej orientacii. :)
Iveta ty nekric nic o heterakoch lebo ty si penis este nevidela ani zdialky.
Lea 123456
Dobre si to ,,zabila,,holka! :)))
My heteráci môžeme byť šťastní,že sme takí a nie onakí:)))
..edushko co jej mame zavidiet?? to, ze je mozno lezba?? ved to je trest... vies co, pekne krasne sa pomiluj s muzom aby teda aj tebe ostatni zavideli...
No neviem,ale domnievam sa že v 16-tich by už mala byť sexuálna orientácia jednoznačná..teda buď chalani alebo baby.
Ja osobne neverím na žiadne Bisex,podľa mňa môžeš byť orientovaná na baby,no želala by som Ti radšej opak:)
chora mas zle info o operacii co sa tyka oci !!!! mne robili na kramroch oci tiez rano uz obedovala doma a na 3 den praca za to ze mas HIV tak jasne ze si nevladna :) katka napis mi na Nikuska82 post.sk ja som zazila daco podobne v tom veku teraz mam 18r a ked som mala 14r uz vtedy som bola sama doma kedze rodicia zarabaju v praci mama je uz mesiac prec aj teraz a to mam sestru 13r ktora tiez sama aj 2 dni takze chora si chora ale na hlavu
chora...
ja som mala na mysli len to,ked udajne prisla katka16 ku svojej kamaratke:)
katka mylsim ze tu asi v tejto otazke nemas co riesit...ak ta pritahuje tak si jednoducho noramalne uz, vela dievcat to citi takto...nic nevyriesi ak sa budes prinucovat k niecomu inemu...bud tak ako to citis...
???????????? ja mam 15r ale moji rodicia su v praci vo firme aj 24 hodin otec je prec na tyzden mama taha aj nocne ale pokial ma chora mamu ciganku tak je mozne ze je doma non stop a pobera socialne davky :D :D oci operovali aj mojej sestre rano na obed bola doma :D a cez min rok cez zimu boli na dovolenke na 3 tyzdne v tatrach segra sexovla s chlapcom vedla
jojkaaaa tri tyzdne v obchode?:)
edusko ok berem spat neviem o aku operaciu islo