sama neviem kto som :( mam 16r mam dobru kamaratku ale neviem ci to je uz len kamaratka dnes som bola u nej ju pozriet kedze je chora otvorila v zupane isla som ku nej do izby a ona ma zacala bozkavat ja som to nechala tak a zacala tiez.... skoncili sme v posteli s oralom
asi som BI
a rodicia su stale doma myslite?:D...co ked boli u sesudky,na nakupoch,alebo v praci?....ale podla mna tiez niekomu zafungovala fantazia:P
dnes ked operuju oci ides uz v ten domov a nemas ani rez takze chora teraz nemas pravdu katku nic si z nich nerob mozno ti zavidia
a ty stena si co myslis ze len na vychode su co??? ked ju rodicia nechaju 3 tyzdne doma samu este k tomu po udajnej operaci kedy sa jej moze zo dna na den v rekonvalescencii zhorsit stav a ihned by musela vyhladat nemocnicu tak fakt su dobre nezodpovedni a vadni
po ocnej operaci? po operaci som nevladala ani tolko co teraz:D...a vazne...neviem co sa pytas...ked ta pritahuje tak asi si inak orientovana a nezmenis to
iste 16r nie je sama ano nie kazdy byva v kralikarni ako ty maju dom a rodicia su aprec aj tyzden aj 3 a dobeda je kazdy v praci mozno tvoja rodina je doma ak ste z vyhodu a nema pracu ze ? fuck skoda vam vazne pisat ste odpad a nie ludia off toto forum
iste po ocnej operacii nevladze skoda sem aj pisat som si mysell ze tu najdem ok ludi ktori ma pochopia vazne su tu len socky debilne
len tak odveci k prispevku "odpoved"...suhlasim, momentalne som chora len prvy den, obycajna nadcha a nevladzem nic sa mi nechce...a toto je asi posledne na co by som momentalne mala chut...
ano jasneeee vymyslam si ste vazne debili skoda aj slov
Tiez si myslim, ze zase niekto nema co robit, aj IP je mi nejake povedome...
NEVERíííííííííííííííííím.
1/ 16-ročná nebýva sama, určite by bol niekto doma
2/ chorá? neverííím, že nejakej usoplenej, ukašlanej by sa chcelo niečo takého.