Namaľovaná priateľka

Príspevok v téme: Namaľovaná priateľka
Ness

ahojte, mam taký menší alebo väčší problem s mojim priatelom,chodim s nim rok aj nieco,ja mam 21.Raz poobede som mu len tak poslala svoju fotku.a dnes rano mi zavolal,ze si vsimol ze na tej fotke som strasne zmachlena(no nikdy sa nemalujem nejak extremne,jedine co si davam je spirala a trosku hnedej ceruzky na horne viečko)a ze je debil,ked mi veri,ze sa chcem niekomu urcite zapacit,lebo predtym som bola s rodicmi v meste,tak sa len machlim podla neho..a ja sa mu to snazim vysvetlit,ze sa nikdy nemalujem,vzdy len decentne...povedze mi mam ako to mam vyriesit,ked on mi nevie normalne doverovat..je to az prílis,žeby mal vas priatel ziarlivostne sceny len pre malovanie?..dakujem

tiaaa

..ja sa malujem, aby som sa JA citila lepsie..a potesi ma, ak ma priatel sem-tam pochvali, ze mi to v ten den slusi:) je to od tvojho priatela smiesne. ja by som sa neprestala malovat, keby mi to priatel zakazoval...a ak sa boji, ze ta strati a ze by si sa zapacila inemu, tak ja by som to asi takto napisala..ak ta ma raz stratit a mas sa zalubit do ineho, tak sa to stane, ci uz budes namalovana, alebo nebudes. jeho vycitky ta mozu akurat tak od neho odohnat skor.

janab

Viete čo muži nevedia?..Ženy sa neobliekajú a nefintia kvôli mužom (niektoré snád vyzývavo kvôli mužom..a to je zámer..), robia to kvôli ženám a kvôli svojmu zdravému sebavedomiu. Nepoznám ženu, ktorá sa drží a dbá o seba, aby to robila kvôli mužom na ulici..to by sme boli fakt riadne sliepky..ale uznávam, že aj sliepky chodia po ulici...

AdamKrt

ta3:

iste, mas pravdu. Na druhu stranu, to vypadavanie vlasov moze byt uz aj vaznejsi zdravotny problem a rozchod s priatelom, ak sa tak stresuje moze byt tiez dalsia velka trauma a tiez bude trvat, kym sa z toho dokaze vysporiadat.

Ness:
Vidim to tak, ze by si mala ist k lekarke. To vypadavanie vlasov neni ziadna svanda. Pomohlo by Ti, keby si sa naucila byt viac flegmaticka. O trosicku. Poslala priatela s odporucanim, ze je to Tvoja sukromna vec a nedebatovala o tom dalej. Cim viac na to myslis, tym si horsie robis.

Tazko u niekoho posudit, ci je ozaj taky ziarlivec, alebo mal este na to dovod. Nemuselo tu byt povedane vsetko. Ak vsak je ozaj enormne ziarlivy, tak stoji za zvazenie aj ten rozchod. Ale k pohode Ti to momentalne asi neprida. Ziarlivec moze i po ukonceni vztahu cloveka otravovat. Na druhu stranu, v hocijakom vztahu, ci uz clovek-clovek, ci je to rodinny, milostny, pracovno pravny atd, alebo vztah clovek a pes atd - kazdy skuska, co si moze dovolit a kde moze zajst. Pokial sa to zarazi na zaciatku, da sa tomu urcit smer. Pokial je to ozaj az take neunosne, ze pricinou vypadavania vlasov by bol ozaj ten stres a nie nieco ine, potom je situacia natolko vazna, ze ten rozchod by bol na mieste. To uz je otazka prezitia, ak je to take zle...

Iveta Michael

Ness...takéto čosi si absolútne neviem predstaviť! Mne by priateľ musel občas nejaké tie šminky aj kúpiť a nie aby mi to zakazoval!
A vôbec,to prečo mu vysvetľuješ že preto si tak namaľovaná a hen to tamto...čo nechápeš že tým mu len ,,nahrávaš na smeč,, ? Máš mu stručne a veľmi dôrazne povedať že sa líčiš lebo sa Ti to páči a mieniš to robiť do dôchodku a v žiadnom prípade nech Ti do toho nehovorí ale nech si na to láskavo privykne...veď už aj egyptská kráľovná Kleopatra bola nalíčená:)a dnes je len minimum dievčat a žien ktoré nepoužívajú líčidlá! Nič mu nevysveľuj,rázne a s dôrazom mu daj najavo že Tebe to vyhovuje a páči sa Ti to a on to musí akceptovať...alebo...

Martinka2

napisem ti na to len jedno...zazila som toto na vlastnej kozi a este o mnoho horsie veci...tak isto aj kvoli malovaniu...raz som si do skoly dala linku na oci inu ako zvycajne a to modru....a hned bol problem...nechala som ho po dva a pol roku...a lepsie som urobit ani nemohla...diktoval mi dokonca ako sa mam resp. ako sa nemam obliekat, aku hudbu nepocuvat...s kym sa nekamaratit..ver mi ...toto je len zaciatok...mam skusenost s takymto typom chlapca..a uz nikdy viac to nechcem zazit!aj ked citam ze ho lubis..tiez som si to myslela...az teraz chapem ze to bolo o nicom kedze mi vobec neveril v nicom..pritom som nikdy ani nepomyslela na to zeby som ho podviedla! nikdy...

Terra

ahoj Ness..toho tupca cim skor posles k vode, tym lepsie, pretoze teraz mu vadi tvoje licenie a o nieco neskor mu bude na tebe vadit vsetko..viem o com hovorim presla som si tym s mojim ex..nakoniec tie jeho ziarlivostne sceny dospely k totalnemu teroru..chronicky ziarlivci su to najhorsie co moze byt..

ta3

AdamKrt, vsimam si Tvoje reakcie, lebo zvacsia su podla mna trefne a rozumne, ale teraz Ti musim oponovat, pravdaze nic nie je dokonale a keby Ness nemala ziadne ine starosti a mala kopu volneho casu, mohla by na vztahu skusit popracovat, ale 1) u jej partnera pravdepodobne ide o reakciu zo ziarlivosti a ta je najvacsim jedom v kazdom vztahu, je to velmi zla vlastnost, ktora sa casom zhorsuje a s tym by Ness vela nenapracovala a za 2) Ness je studentka, ma toho dost, uz teraz jej vypadavaju chumace vlasov, potrebuje kludne prostredie, aby sa mohla plne sustredit na studium, lebo to je jej buducnost a nie sa stresovat priatelovymi ziarlivostnymi scenami pre kazdu blbost, takze rady, aby ho nechala su dobre mienene a urcite v jej pripade to najrozumnejsie, co by mala urobit