Namaľovaná priateľka

Príspevok v téme: Namaľovaná priateľka
Ness

ahojte, mam taký menší alebo väčší problem s mojim priatelom,chodim s nim rok aj nieco,ja mam 21.Raz poobede som mu len tak poslala svoju fotku.a dnes rano mi zavolal,ze si vsimol ze na tej fotke som strasne zmachlena(no nikdy sa nemalujem nejak extremne,jedine co si davam je spirala a trosku hnedej ceruzky na horne viečko)a ze je debil,ked mi veri,ze sa chcem niekomu urcite zapacit,lebo predtym som bola s rodicmi v meste,tak sa len machlim podla neho..a ja sa mu to snazim vysvetlit,ze sa nikdy nemalujem,vzdy len decentne...povedze mi mam ako to mam vyriesit,ked on mi nevie normalne doverovat..je to az prílis,žeby mal vas priatel ziarlivostne sceny len pre malovanie?..dakujem

ema123

Dobre ti tu radia, rozíď sa, nikdy to nebude lepšie. Predpokladám, že ani prípadný rozchod nebude ľahký a jednoduchý.

bleee

zit s patologickym ziarlivcom je ako zit v kliestoch, ktore sa stale viac uzatvaraju. Bude ziarlit stale viac a viac, aj ked podnety mu nemusis davat vobec ziadne. On si ich jednoducho najde, ako spominana fotka. Ziarlivost je tazko liecitelna, suvisi s nizkym sebavedomim cloveka. Otazkou je, dokedy to ty vydrzis. Par rokov sa taky zivot vydrzat da, ale cely zivot len velmi tazko a ci by ti to za to stalo...

modrá

Ness, veď preto ti to hovorím, že je zbytočné vysvetľovať. Vezie sa vo svojom vlastnom hysterickom kolotoči a baterkou je tvoje vysvetľovanie.

Ness

lenze cim viac sa snazim,mu vysvetlit veci,na ktore ma fakt mylny nazor,tak vzdy je to horsie..jeho ziarlivost je pre mna velmi stresujuca,teraz som zacala chodit na VŠ..to je tiez stresujuse,vypadavaju mi chumace vlasov..uplne mimo som z toho

modrá

možno je načase prestať sa na túto tému s ním baviť. Už si mu vysvetlila dosť. Ak dobiedza ďalej, môžeš mu povedať, že vernosť sa dokázať nedá.

joha

rozid sa s nim. cim skor ,tym lepsie. take, kt. zili roky s chorobnym ziarlivcom by ti to len odobrili....mozno teraz taky nie je, ale rokmi to bude horsie, takze si nekaz zivot. co mu mas co ty vysvetlovat , ze preco sa malujes (keby aj )?? resp. ci sa chces niekomu zapacit.

Ness

Tiez som sa obhajovala týmto:svetlom a podobne,uz bolo neskorsie,tak vonku bolo šero...ale kazdy argument je ako mojou vyhovorkou...:(..a ja uz neviem ako mam riesit taku patologicku ziarlivost..lubim ho,ale na druhej strane on mi neveri,aj ked nikdy som nepodlomila jeho doveru,nikdy som ho nepodviedla,vzdy som bola vzorna

AdamKrt

Pri fotke zalezi od filtra, blesku, kvalite objektivu, citlivosti cipu, osvetlenia atd... Tiez aj napr. ked to pozera na LCD monitore, aky to ma jas, kontrast a tak isto to plati, ak sa to da vytlacit.

Mozes byt decentne namalovana a na fotke, ak to nebolo dobre urobene mozes cez hru tienov vyzerat kludne ako zmalovana. Kazdy odlesk svetla, ci tiena Ta uplne zmeni...

Tmavsie svetlo vyhladzuje, ostrejsie ukazuje detail, atd.

Nech pouvazuje, ci Ta taku videl naozaj a ci si bola zmachlena.