Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

manifestna tetania

Príspevok v téme: manifestna tetania
jaeny

Dobrý den,pred mesiacom som dostala prví krat záchvat.Začala mi trpnuť tvár,krče mi krutili končatiny,prestala som vidiť,nemohla dychať a nakoniec som odpadla.Rzp ma odviezla do nemocnice.Po všetkých vyšetreniach určili diagnozu manifestna tetania.Može mi niekto povedať viac.Zainformácie dakujem.

jaeny

Ešte som zabudla dodať,že ked som tuto otázku položila svojej lekárke,tak mi povedala Je to nič nepodstatné,iba tolko na vysvetlenie.

jaeny

Dobrý den,prosím mohol by sa na tému manifesná tetánia vyjadriť nejaký odborník,velmi by ma to zaujímalo a možno i ostatných,dakujem a prajem pekný víkend.

kvetka

ahoj jaeny.na temu hypervelntilacna tetania pisem ja. prosim ta,aky rozdiel je v HT a v manifestnej tetanii? lebo ak si precitas uvod na teme HT? tak u mna su priznaky presne take iste ako tvoje. Aka je to manifestna tetania?

jaeny

Caute,dik za odpovede.MagneB6 som si kupila snad to bude lepšie,mne predpísal frontin a cipralex,su to nejaké oblbováky stále z nich spím.

silvias

Aj ja odporúčam Magne B6 alebo MAGNUM
sú to tabletky treba to užívať aspoň pol roka v kuse alebo predávajú aj MAGNEZIUM pitné amulky to je tiež dobré!!Aj ja mám tetániu ale teraz som bola na teste na neurológii a už je to lepšie!!!