Dobrý den,pred mesiacom som dostala prví krat záchvat.Začala mi trpnuť tvár,krče mi krutili končatiny,prestala som vidiť,nemohla dychať a nakoniec som odpadla.Rzp ma odviezla do nemocnice.Po všetkých vyšetreniach určili diagnozu manifestna tetania.Može mi niekto povedať viac.Zainformácie dakujem.
manifestna tetania
Cipralex je antidepresivum
Tetania je sposobena nedostatkom mineralov.
Niekto mi vysvetli, kde je tu spojenie?
"Oblbovak" len tlmi priznaky, neriesi problem
Keby niekto dosiel s napadom napr. zlepsit travenie, aby telo vedelo potrebne mineraly z jedla vytazit- ved ludia, co na tejto teme pisu maju povacsine dobre zlozenie stravy- to by som este kupil.
Enzymy, probiotika, mineralne doplnky...
ahojooo,ako si dopadla u neurologa?Viac si sa neozvala,si stále unavená,skús magnezium a vitacalcin-napomáha vstrebávaniu,ozvi sa!!!
Ahoj Jeany, aj ja som bola na víkend preč, mailové spojenie už funguje, takže ok :-)
No vidíš, tá istá liečba a mne únava zostala, necháááápem!!!
ahoj ooo,už som tu,bola som celý víkend na chalupe,pýtaš sa únavu,iste unavená som bola strašne,nič ma nebavilo,a stále by som bola len spala,teraz sa cítim ako znovu zrodená,vtedy aspon na 150rokov,ved uvidím čo bude ďalej,hlavne keď mi ich vysadí,pá napíšem
Hm, Jaeny tu nie je. Ak tu budeš, nechám ti môj mail, napíš, hodíme reč o tetánii, chich. tatiana_f@centrum.sk
Jeany máš jeden z príznakov aj únavu? Sa tu snažím dopátrať, či to patrí k tomu, ale zatiaľ som nič nezistila...
ahoj už som ti odpovedala na hypv.tet.,test mi dal robiť neurolog,teraz mám ísť po pol roku na kontrolu a mám strach ,že mi ho budú znova robiť,nie je to nič príjemné,zatial som mala 3krát záchvat,nič viac a po cipralexe mi je super,vždy som bola nervozna ale teraz je mi fajn,snáď to tak aj zostane,pá
Ach, ja čakám a čakám a nikto mi neodpovedá. Už som sa objednala neurológovi
NO mne žiadne testy na tetániu práveže nikdy nerobili, ale ako to tu tak čítam, tak zisťujem, že ju veru mám. Ako prosím ťa ten test prebieha, keď sa ho všetci tak boja? A kto ti ho dal spraviť? Neurológ?
ahoj 000,frontin som už dávno vysadila ale Cipralex beriem denne 1tab.ráno,je mi z neho fajn,hlavne nie som podráždená a nevieš mi povedať či sa znova robia testy na tetániu,lebo na budúci mesiac idem na kontrolu a nerada by som to znova apsolvovala,dík