Klimakterium

Elena1982

Ahojte.Mám intoleranciu na laktózu a potrebujem hormonálne lieky na klimaktérium.Existujú nejaké lieky bez obsahu laktózy?Lekár nevedel a tak mi predpísal náplaste, ale tie sa u nás nepredávajú.
Ďakujem

tete 13

ahojte, mam skoro 5O a zacali sa tie blbé príznaky, po navsteve mojej lekarky mi bol doporuceny Maxi Klim, na slovensku ho nie je dostat , len v čechach, da sa zohnat zacala som ho brat a pohodička... žiadne navaly, žiadne hlavybolenie, sem tam nervy, ale to je v pohode, kto ich nemá..ziadne priberanie, mne to maximálne vyhovuje, a hlavne dievčatá a mám to odskúšané, pite veľa obyčajnej vody, denne 2 a viac litrov, hlavne ak zacítite prvý nával horučavy..

RNG

Maxiklim je zlozeny z vytazkov soje a cervenej dateliny. Tieto obsahuju fytoestrogeny, tj latky ktore sa v tele spravaju podobne ako est0orgen. Klucove slovo je PODOBNE nie bioidenticky, tj je to pre telo neprirodzene.
Vobec sojove produkty nie su pre nas velmi dobre, na to je uz plno roznej vyskumnej literatury. Zialbohu potravinarsky priemysel stale tlaci soju, lebo je to lacna strukovina,na ktorej sa vyborne zaraba.

mandolinka

majakos
mamička nech kludne skúsi ten maxiklim. Každá reagujeme inak, najlepšie si je vyskúšať na sebe, čo nám bude vyhovovať.

majakos

moja mamka ma 54 rokov, mava tiez navaly tepla skoro kazdu hodinu , bolo jej odporuceny maxi klim 30 tbl. ma niekto s tymto liekom skusenosti?

majakos

moja mamka ma 54 rokov, mava tiez navaly tepla skoro kazdu hodinu , bolo jej odporuceny maxi klim 30 tbl. ma niekto s tymto liekom skusenosti?

RNG

Blanka, moje obchody som na Slovensku dal pokyn zavriet uz pred 2.5 rokom. Ale doplnky sa daju kupovat cez internet z celeho sveta pomerne lahko, staci na to len kreditkarta a vyhladat si napr na Google.com rozne obchody a vyrobcov.
V tomto fore zialbohu nemozem uvadzat konkretne produkty, ktore si myslim, ze su lepsie ako ine, lebo sa to chape ako nedovolena reklama. Ale cez Google.sk mozes najst aj ine moje informacie, ked tam zadas rng a problem, ako v tomto pripade slovo prechod.