Chcela by som niekoho poprosit kto je z Kosic a pozna nejaku dobru zubarku ktora dava strojcek nech mi napise jej meno a kde ordinuje a kolko sa priblizne plati ked mam viac ako 18 rokov... dakujem
Strojcek na zuby
Vidím že táto téma tu rezonuje. Chcel by som sa spýtať či má niekto podrobnejšie informácie o tom ako je to vlastne s doplatkami od poistovní za fixné strojčeky pre 12r. dieťa. Bol som v Trenčíne u súkromníka a pýtal 1000-1500eur. Potom som napísal opodstatnenie s otázkou na Všzp a zohnali mi zmluvného v Martine za 1000eur. Na niektorých forach som čítal že Dôvera alebo Union sú na tom lepšie. V Ziline nie je šanca sa k takímto lekárom dostať.
Ahojte :) ... dnes mi nasadil doktor strojček, a pripadá mi dosť tmavý. Ak viem, tak by mal byť takej striebornej farby a ja ho mám silno sivý. A gumičky mám priesvitné. Ten strojček časom sa nejak zosvetlí alebo bude stále taký tmavý? Ďakujem za odpoveď. :)
neviete kolko stoji prosim fixny strojcek ak nehradi poistovna dcera ma 8 rokov a strojcek je nutny ale do 12r.vraj positovna neuhradza nic chcela by som vediet ako je to z nakladmi ohladom strojceka a okolo neho ake ceny ,kolko sa priblizne platia ci je potrebne uhradit celu sumu naraz tyka sa to u pani doktorky NEDBALEKOVEJ z furce dakujem za kazdu odpoved
vybornA doktorka je doktorka kallayova chodim k nej uz 7 rok mam strojcek ale nie fixny ale uba na noc a mala som podstatne krive zuby a tymto strojcekom sa mi uplne vsetky vyrovnali chodil k nej aj moj brat na fixny a ma zuby dokonale rovne ..je to doktorka kr´tora ma dlhorocne skusenosti a mnohe certofikaty v tom co robi ...www.nasilekari.sk tu su informacie o nje a adresa
lili_en - Na strojčeku sa fakt neoplati šetriť! ak si das lacny bude ti na HOVNO a nepomože ti
ahojte neviete mi nahodou poradit ci je ta Dr. Nedbalekova fakt dobra a robi lacne strojceky? pretoze dat 1500 za strojcek rozhodne nemienim. diky
Viete mi niekto odporucit nejakeho fakt dobreho celustneho ortopeda v KE? :( chcela by som sa opytat na nazor niekoho ineho ako zubarky ku ktorej chodim
smajlicek> asi si tento odkaz uz nenajdes, ale skusim: pre koho si sa nakoniec rozhodol/rozhodla? chodis k dr. nedbalekovej alebo k niekomu inemu?
Viete mi niekto odporucit nejakeho fakt dobreho celustneho ortopeda v KE? :( chcela by som sa opytat na nazor niekoho ineho ako zubarky ku ktorej chodim
dakujem a neviete niekto nahodou nieco o p. doktorke Pinterovej Janke ktora ordinuje v novej nemocnici ? neviete niekto ake su poplatky u nej ?
smajlicek> objednala ma k nej moja zubarka pocas preventivnej a isla som tam max tyzden po tom.. inak mi vzdy na kontrole napise kedy mam prist nabuduce.. pridem, vybavi ma, idem.. to s ami fakt paci ze tam nemusim vysedavat na chodbe kym ma zoberie :)