Strojcek na zuby

smajlicek

Ahoj rew : dakujem krasne... noo tak asi tam zajtra pojdem sa opytat ...ja som z furce takze to nemam daleko... len sa trosku bojim ale ked pises ze je mila tak potom super...a ako dlho si cakala na objednanie ? dakujem

rew

dodavam odpoved na otazky z druhej temy :) btw.. skoda ze si tu nenechala nejaky kontakt, tusim ze uz davnejsie som ti slubila ze ti dam vediet ak niekoho v KE zozeniem a chcela som sa ozvat (sorry ak si ta mylim s niekym s podobnym nickom):) takze je celkom mila :) nikdy som u nej necakala dlhsie ako 5 minut. co sa tej ceny tyka, nie som si ista ci je v tom aj ta snimatelna vec ktora sa nosi ked ti daju dole drotik :) ked som bola prvykrat, poslala ma rovno na RTG a objednala na odtlacok, o 20 dni mi nasadila strojcek. jo a v tej cene su priesvitne kladky alebo ako sa to vola.. vraj to dava kazdemu, len ked su nejak viac pokrivene zuby a treba aby to bolo pevnejsie tak objednava tie klasicke tmave.. a neviem co este.. ak by si mala nejake dalsie otazky kludne sa pytaj :)

rew

smajlicek> dufam ze toto mi nezmazu ako reklamu :) mne odporucili dr silviu nedbalekovu, ordinuje na poliklinike na furci, tusim ze druhe poschodie. ( t.c. 6719 924) chodim k nej od maja, zatial som spokojna. za nasadenie a odtlacok som dala 330e(horny fixny), kontroly su bezplatne, vymena obluka 30e (mam viac ako 18)