zapach z ust-zlaty stafylokok

Príspevok v téme: zapach z ust-zlaty stafylokok
nikol45

ahojte mojim problemom je zapach z ust.absolvovala som kompletne zubne vysetrenia,hadicku do zaludka,krvne cesty a vsetko v poriadku.z vyteru v hrdle mi vysiel zlaty stafylokok.uzivala som antibiotika SUMAMED ktory tuto bakteriu nici a naozaj-zapach zazracne zmizol avsak len na tyzden ked sumamed posobil v tele.co teraz robit? skusam koloidne striebro, pijem 5 ml denne uz mesiac ale ziadny vysledok.mam zmenit davkovanie? alebo ina alternativa? poradte,dakujem uz som zufala.

momentik

v kazdej teme strceny predrazeny med manuka. picne ma z tychto reklam. kazdy med pomaha, najviac z oblasti, kde zijes.

manukaa

Jedine, co pomohlo na stafylokoka u mna, bol Manuka med - iherb.co Nechapem ako, ale zabral okamzite a este je aj cisto prirodny. Antibiotika mi uz liezli krkom, aj tak to nepomahalo, tak mi kamos povedal o tom liecivom mede. Este stale ho mam doma a ked je treba na ine veci, tak ho pouzivam, kedze z clankov som sa dopatrala k tomu, ze je siroko uciny na koooopec problemov.

sawana45

ma rovnaky problem, no bojim sa ist k lekarovi, ze ma posle na tu hadicku do zaludka. ake to bolo? dalo sa to vydrzat? inak, stolicu mas pravidelnu?

AlexaB

Tento problém mám aj ja uz vela rokov.Lekár nic nevyriesil.Ja som skúsila pit čaj z paliny-je odporný lebo je velmi horký,ale je to lepšie,ten dych nie celom ok,ale nedá sa to porovnať s tým aké to bolo.Treba však dávať pozor,piť ho nie velmi silný,pretože môže poškodiť.

labelo

nikol45
sama píšeš,že ti to nepomáha,nechce sa mi zase investovat do toho peniaze uz som skusala hocico,kupujem probiotika a nepomaha mi to,potrebujem nieco co zaberie

nikol45

ked na nieco pridete,dajte mi prosim vediet.a labelo skus to koloidne striebro,niektorym to pomohlo a stoji to nejakych 13 eur,aspon za yvskusanie to stoji si myslim