ahojte mojim problemom je zapach z ust.absolvovala som kompletne zubne vysetrenia,hadicku do zaludka,krvne cesty a vsetko v poriadku.z vyteru v hrdle mi vysiel zlaty stafylokok.uzivala som antibiotika SUMAMED ktory tuto bakteriu nici a naozaj-zapach zazracne zmizol avsak len na tyzden ked sumamed posobil v tele.co teraz robit? skusam koloidne striebro, pijem 5 ml denne uz mesiac ale ziadny vysledok.mam zmenit davkovanie? alebo ina alternativa? poradte,dakujem uz som zufala.
zapach z ust-zlaty stafylokok
vybrat mandle
ja mam ten istý problem,tiež som absolvovala všetky vyšetrenia a nič zapach mám stále už dlhšiu dobu a som z toho zufala a strasne rada by som sa toho nejakým sposobom zbavila...
tak aspon som to skusila,lepsie ako cakat kym to zmizne same o com dost pochybujem momentalne
ano ale pocula som na neho dobre ohlasy,mne vsak vobec nepomaha.toto bolo jedine coho sa da chytit ked uz nic ine nezabera
zazriva.nikol@gmail.com..... a dakujem za rady.ake alternativy ste mali na mysli konkretne? s tym koloidnym striebrom nemate nikto skusenosti?
zazriva.nikol@gmail.com..... a dakujem za rady.ake alternativy ste mali na mysli konkretne? s tym koloidnym striebrom nemate nikto skusenosti?
Vybrat mandle.