zapach z ust-zlaty stafylokok

Príspevok v téme: zapach z ust-zlaty stafylokok
nikol45

ahojte mojim problemom je zapach z ust.absolvovala som kompletne zubne vysetrenia,hadicku do zaludka,krvne cesty a vsetko v poriadku.z vyteru v hrdle mi vysiel zlaty stafylokok.uzivala som antibiotika SUMAMED ktory tuto bakteriu nici a naozaj-zapach zazracne zmizol avsak len na tyzden ked sumamed posobil v tele.co teraz robit? skusam koloidne striebro, pijem 5 ml denne uz mesiac ale ziadny vysledok.mam zmenit davkovanie? alebo ina alternativa? poradte,dakujem uz som zufala.

labelo

ja mam ten istý problem,tiež som absolvovala všetky vyšetrenia a nič zapach mám stále už dlhšiu dobu a som z toho zufala a strasne rada by som sa toho nejakým sposobom zbavila...

nikol45

ano ale pocula som na neho dobre ohlasy,mne vsak vobec nepomaha.toto bolo jedine coho sa da chytit ked uz nic ine nezabera

nikol45

zazriva.nikol@gmail.com..... a dakujem za rady.ake alternativy ste mali na mysli konkretne? s tym koloidnym striebrom nemate nikto skusenosti?

nikol45

zazriva.nikol@gmail.com..... a dakujem za rady.ake alternativy ste mali na mysli konkretne? s tym koloidnym striebrom nemate nikto skusenosti?