Zdravím... Mojou veľkou túžbou je byť štíhla.. Mám 172 cm a asi 65-66 kíl ... Strašne by som chcela mať tak o 10 menej,prestávam sa cítit vo svojom tele dobre. Nedokážem sa však ovládat v jedle.. Ako mam do kelu vydrzat ??!! Chodím na Zumbu aj plaváren ale všetko to zabíjam zlou stravou a hlavne sladkým!!!!
Som z toho fakt nestastná ... Moj priatel je byvaly sportovec(10 r hral futba) jemu sa páčim takaá aka som ale sebe si pripadam fakt strasne tučná... este sme nemali sex a viem ze pokial neschudnem ani nechcem.. Sme spolu dva mesiace.
Ako schudnut... Ako nejest sladke ktoré mi aj tak postave ublizuje a aj tak si ho dám.. Pripadám si ako slaboch . Dokonale ovladam teoriu co sa smie/nesmie jest proste vsetko okolo toho,pravidelná strava a pod. problem! vsak je v tom ze sa neviem ovládat... :((((
Veľmi chcem schudnúť .....
uz som tam napisala sefredaktorovi toho casopisu aby uverejnili pokracovanie toho clanku, nech tam daju tie konkretne prisady. chcem vediet co mam robit, aby som nemusela kontrolovat kazdy hlt jedla. co teda konkretne treba vyradit z jedalneho listka. dufam, ze v dalsom cisle to uverejnia.
o com je teda ta pevna vola? mas malo serotoninu, hormonu stastia, treba ho prebudit, taktiez treba potlacit chut do jedla a v neposlednom rade nespotrebovanu prijatu energiu z jedla premenit na glykogen a nie na tuk. Prosimta never vselijakym sarlatanom co nedaju jedinu aktivnu latku a ako vobec posobi na organizmus, slapu vodu. Rozni vyrobcovia spominaju len jedinu tuto vlastnost co som ti prave napisal. Jasne ze produkt zazrak nerobi a treba aj pohyb.
niekto sem vhodil link na jeden clanok a ten som si precitala. docitala som sa, ze to nie je len o strave, ale ze tie potraviny obsahuju niektore zlozky, ktore brania schudnutiu. takze treba vediet, co konkretne by clovek nemal jest. ten link na clanok je pod temou Pre tych, ktori chcu schudnut a je to tento link - skopirovala som to sem, dufam, ze sa to bude dat otvorit. ja myslim ze na buduce bude v tom casopise asi pokracovanie o tych konkretnych prisadach, lebo by ma to fakt zaujimalo. liek.beautywoman.sk
tento príspevok akoby som ja písala ešte aj váha a výška sedí :)ale teda tlstá si určite neni neverím tomu lebo ja teda niesom štíhlunká ako prút ale tučná určite niesom a to mám aj 67 kíl občas..ale postava sa mi dosť upravila už po 4 mesiacoch chodenia na zumbu!! a to som predtým dávala 4 roky aerobik a nepomohlo a ešte chodím an bicykli do práce to sa mi postava ešte viac upraví aj ked som neschudla ani kilo ale viditelne a citelnejšie mám krajšiu postavu a konfekčnú velkosť o číslo menšiu z L som prešla na M...a sladké jem stále a vela :) žial tiež nemám pevnú vôlu lúbim sladké, slané, údené,...mňam
Na to aby človek schudol je potrebné dodržiavať viacero vecí ktoré ovplyvňujú fungovanie tela vyvážená strava, pitný režim pohyb a iné ale to sa nedá riešiť na fóre. Ak máš záujem môžme sa na to pozrieť skus ma kontaktovať pomaly malými zmenami sa dajú dokázať veľké veci.
Na vsetko si si uz odpovedala sama, len musis mat pevnu volu a nezda sa mi ze si tucna,taka normalna vaha na tvoju vysku.
baby ked uz jete cokoladu, tak si kupte kvalitnu 70% a viac..ta je aj zdrava.ani nema tolko cukru .alebo aspon horku cokoladu, ale ziadne mliecne a plnene
bebe a musli je dobra sprostost...teda aspon pre mna...lebo energeticka hodnota na 100g je priblizne rovanka ako pri cokolade...ale ta chut ...hm....podla mna si staci urcit denny limit kj a ten neprekrocit...len sa treba vyznat v tom,co kolko kj obsahuje a to je dost narocne...ale na takych sladkostiach je to napisane....ja si hocikedy dam aj celu cokoladu ,ale potom uz nesmiem nic na veceru alebo obed....taktiez cez prazdniny sa mi osvedcilo nic nejest az do takej piatej...nie ze by to bolo obzvlast zdrave,skor naopak,ale po motivacnej stranke to velmi pomoze...a s tymi sladkostami to je tak: ked zjes nieco sladke, stupne ti cukor, je ti fajn, potom ti vsak prudko klesne, telo si pyta dalsiu davku, a tak dokola...staci raz tento abstak prekonat a navaly chuti na sladke by mali ustat
Ja som na tom bola podobne. Tiež zumba celé leto a cez školu kedy sa dalo, ale všetko som to zajedala sladkým. Potom sa mi ulomil kúsok so zuba a týždeň ma to bolelo. Práve vetdy sme na biole preberali zuby a profka s takým zanietením hovorila o narušaní zubnej skloviny keď sa je sladké. Predstavila som si obľúbenú čokoládu a do toho tú bolesť zuba. Odvetdy som sladké nemala. Proste som si to akosi zhnusila. Nahrádzala som to šťavou z pomaranča ktorá je sladká a chutná a ešte aj zasýti. Skús si začať kupovať bebe alebo musli tyčinky. Sú chutné a sladké ti potom nechýba.
Mas pevnu volu? Kazdy den rano alebo podvecer si chod zabehat aspon na pol hodinu. Takymto sposobom si mozes dopriat aj malo sladkeho, budes sa citit dobre a urcite aj zhodis.