Veľmi chcem schudnúť .....

Príspevok v téme: Veľmi chcem schudnúť .....
zuzana :(((

Zdravím... Mojou veľkou túžbou je byť štíhla.. Mám 172 cm a asi 65-66 kíl ... Strašne by som chcela mať tak o 10 menej,prestávam sa cítit vo svojom tele dobre. Nedokážem sa však ovládat v jedle.. Ako mam do kelu vydrzat ??!! Chodím na Zumbu aj plaváren ale všetko to zabíjam zlou stravou a hlavne sladkým!!!!
Som z toho fakt nestastná ... Moj priatel je byvaly sportovec(10 r hral futba) jemu sa páčim takaá aka som ale sebe si pripadam fakt strasne tučná... este sme nemali sex a viem ze pokial neschudnem ani nechcem.. Sme spolu dva mesiace.
Ako schudnut... Ako nejest sladke ktoré mi aj tak postave ublizuje a aj tak si ho dám.. Pripadám si ako slaboch . Dokonale ovladam teoriu co sa smie/nesmie jest proste vsetko okolo toho,pravidelná strava a pod. problem! vsak je v tom ze sa neviem ovládat... :((((

ch.natrvalo

Zdravé chudnutie natrvalo! Za 1 mesiac 3-4 kg, za 3 mesiace aj 10kg a to zdravo! Ak má niekto záujem, rada pomôžem, už to pomohlo viacerím ľuďom po celom svete! Info cez e-mail.

nika0035

Bez pevnej vole bohuzial nedokazes nic.Mne pomohla 90dnova dieta pri ktorej uz za prve dva tyzdne som schudla 7kilov.Po 15tich dnoch som dietu uz nevydrzala drzat dalej.Teraz je tomu uz pol roka odvtedy a stale mam rovnaku vahu a tie kila som nenabrala spat.

LadyOpium

ja mám bulímiu a začalo to chudnutím dávaj si pozor na ppp...jedz zdravo 5x denne malé porcie ale keď si hladná daj si aj viac ale ne ani vela asni málo

125zuzana

Ponúkam "revolučné hubnutie",overené špičkovými športovými lekármi, bez jojo efektu. Informácie na mail.