prosím, kto má s touto metodou skusenosti dosť sa bojím že sa mi to nepodarí... ani po opakovaniach a potom čo... neviem si pomôcť... môže mi to niekto vysvetliť čo robiť aby som nič nepokazila?
Sankhpraksalan
BJ?
rad by som pravidelne cvičil jogu ale som rád ked si najdem 20 minut na to aby som si šiel zabehat :-D
Laco24: tak bola som dosť informovaná od watermelon , ale díky držím ti palce aj máš načítanú literatúru alebo ako vyzerá taký tvoj jedálniček ked máš 100% dni vita? aj medituješ alebo cvičíš jogu? ;)
ešte nejaké otázky? :-D
takže... začal som 20.9., ak by som to mal prepočítat na percentá tak živej stravy mam približne 75%, meriam asi 170cm, schudol som z 62 na 59kg, cítim sa dobre, oproti spolubyvajucim na internate spím o dost kratšie a nebývam nevyspatý ale stále ešte nemám tak čistú pleť ako by som chcel. posledný týžden som zjedol dosť bryndze (zo surového ovčieho mlieka robená tradičným sposobom) ako probiotikum :-D
ešte spomeniem že ja jem dost vela semiačok
stále mám niekedy chuť na pečivo alebo tak podobne ale nieje problém zvládnuť to :-D
Laco24: ako sa ti darí s tým vitariánstvom? ako sa citíš? koľko vážiš , meriaš? ;)
ono je to super, ja to mám rád :-D
Laco24: ja neviem či to vyskúšam mne je to dosť nepríjemné možno inokedy :D
ja som to robil podla tohto www.jitrnizeme.cz
niesom si isty ale myslim že na tom zdravi-az nieje cvičenie a to podla mna vie dost pomoct
ja som šankhu robil včera štvrtý krát a myslím, že kto sa nezlakne a neprestane cvičit a pit je v uplnom bezpečí :-D ako liečebná metoda sa to používalo v indii a vraj sa tak dokázal vyliečit aj pokročilý diabetes 2. typu. Keď už nič iné tak mne to pomohlo proti vyrážkam na chrbte :-D