prosím, kto má s touto metodou skusenosti dosť sa bojím že sa mi to nepodarí... ani po opakovaniach a potom čo... neviem si pomôcť... môže mi to niekto vysvetliť čo robiť aby som nič nepokazila?
Sankhpraksalan
BJ: zdá sa mi , že áno teraz neviem prepáč
BJ: keď sa smiem spýtať ty si tiež vitarián?
Zase nemusis si pisat sama so sebou... ;-)
No, ide skor o preventivnu metodu. Robi sa to prave preto, aby potom taky chory stav neprisiel. Takze, tazko povedat, ci ide o liecebnu metodu. Do tazko choreho by som asi tu slanu vodu nelial, tam treba skor crevo vycistit klystirom, a zaradit nejake poriadne diety. Rozhodne to neskusaj na tazko chorom cloveku...
metoda: prepáčte ani som si to neuvedomila aj mna tato téma dosľ zaujíma =)
rovnako ďakujem alchamilka odpovedala za mna :)
ďakujem takže ani jedna z týchto očistných kúr... nie je riziková.. a ak by som ju neskôr chcela odpočučiť horému človeku môže sa niečo stať...? a kto ma problémy s obličkami.. a náhodou sa to nepodarí.. je to dosť soli? nie... alebo chorý starší človek sa mý poradiť s lekárom? ja osobne sa nebojím len nechcem niesť následky.. za odporúčanie druhým... a potom im to ublíži cítila by som sa previnilo :(
Neboj sa, ostat to v tebe moze len ak sa ti to bude hromadit v zaludku. A tam nenapchas viac ako 2-3 litre, to ti potom pojde horom a nic sa nevstrebe. :-)
Pokial to nepojde horom, telo to postupne vstrebe. Jednorazove prijatie 10-15g soli je sice pre oblicky zataz, ale nieje to nic strasne, neublizi ti to. By si sa divila, ale bezny konzument hranoliek a zemiel v mcdonalde, da tiez obrovske mnozstvo soli na jedno posedenie, a vidis, ako dlho vydrzia, kym sa im dostavia problemy.
Akonahle ti tu vodu zaludok pusti do creva, uz nemoze dojst k ziadnemu vstrebaniu vody, pretoze taka vysoka koncentracia soli prevrati osmozu v creve ... to znamena, nic nebude prenikat smerom do creva, ale naopak, vsetko sa bude vytahovat z creva von. Cela latkova vymena v tele funguje na podobnych principoch osmozy v tele, skutocne, ta sol sa ti nevstrebe, ale vyjde z teba spolu s vodou spodnym otvorom. :-)
ale ja sa dosť bojím , že sa mi to nepodarí.. a všetko to vo mne źostane... hrozí také niečo? aj SANKHPRAKSALAN sa dost bojim ze potom to budem musiet vyvolat normalnym klystirom
Ahoj, najlepsie ked pojdes podla tohto navodu:
www.zdravi-az.cz
Hlavne si rezervuj doobedie, ked budes mat totalny klud, nikto a nic ta nebude vyrusovat, hlavne stres a neklud moze narusit celu proceduru.
Takisto si daj pozor, co jest 24 hodin po procedure, teda ryzu s maslom a nic ine, inak mozu prijst krce alebo ine komplikacie.
Ja som to robil 3x, vzdy to prebehlo v pohode, potom som presiel na ocisty pecene www.zdravi-az.cz, ktore su este lepsie, nez sanka, hlavne ak ma clovek zanesenu pecen a zlcnik, tak ten narast vitality a ubytok zdravotnych problemov po par ocistach je neuveritelny.