volala som frajerovi a zdvihol mi to len nakratko ze teraz nema cas ze musi cosi dokoncit. povedala som mu nech mi teda zavola potom, a stale nic, neozval sa a je to uz par hodin odvtedy. a znel tak ze cim skor chcel ukoncit ten telefonat tak neviem co si teraz o tom mysliet...riesit to nejak?
riesit alebo nie?
no my sme spolu 3 roky
luckaliu111 - Ako tak čítam Tvoj príspevok,úplne v nom vidím seba.Mám uplne podobný problém.Mala som priatela sice len mesiac ale...Zo začiatku mi vravel ako ma lubi a nosil ma na rukách a že chce byt len so mnou,sice sme neboli spolu každý deň,tiež som to od neho nevyžadovala ale v posledný týžden som chcela aby za mnou prisiel a on že nie že nema čas.(komunikovali sme telefonicky,a aj to iba velmi kratko lebo nikdy nemal cas).A presne podobne sa mi stalo to že minulý piatok som mu večer volala zo 4krát z mojho telefonu a zakaždým ma zrušil.Tak som si požičala od kamošky telefon ze či zdvihne a samozrejme zdvihol.Ked počul ze mu volám ja tak iba(nie zrovna najpríjemnejšim tonom dodal),,zavolám Ti neskor teraz nemožem.A zložil a už sa neozval...Potom sa mi asi až na druhy den večer ozval ze vraj nemá čas a ze on vlastne nevie ani čo chce a ze mu mam dat čas.A tak vlastne včera som to s nim ukončila...
Ako dlho ste spolu vy ??? Snád ten Tvoj priatel Ti nepovie tiež takuto ,,hlupost,, ... Vlatne som tým chcela povedat že to može byt kludne aj niečo takéto že nevie čo chce...
Nikdy sa neupínajte nijako na druhého človeka. Ani fyzicky, psychicky, či časovo..rôzne..nie je to život. Musíte mať predsa svoj život a predsa nemôžem čakať, že mi frajer zavolá ihned teraz, a ked nevolá, tak ktovie...žeby ma už nemiloval?..to nemyslíš vážne. Skús si nájsť nejakú činnosť a nebud závislá od partnera..to je potom trápenie.
Lucka,mozno ma problemy o ktorych nevies a preto mal zlu naladu a chcel byt sam..ved kazdy ma take stavy a nemozes od priatela cakat,ze ta stale bude nosit na rukach a hyckat...nestresuj zbytocne.. tym,ze budes vsetko analyzovat aj tak nic nevyriesis,budes sa len trapit a mozes tym ublizit aj vztahu..
To mas pravdu "luckaliu111", ze si paranoidna! Ale este aj Zufala!!!
GET A LIFE !!!!!!!
nepotrebujem aby sa o mna staral ako o domace zvieratko...ja sa to snazim len pochopit a zaujat spravny postoj, preto prosim o radu ludi ktori maju podobne skusenosti
Co ste vytu nejake domace zvierata, ze si vas clovek musi stale vsimat, volat vam a roypravat zamilovane koko.iny, aby ste sa citili vo svojej kozi. To sa uz neviete ani sami chvilu zabavit?
:-(
tak teraz som uz fakt nestastna a zufala a neviem co mam robit :-(
vcera som s nim samozrejme telefonovala, nebolo to nic moc ale tak aspon trosku sme pokecali. dneska som ale myslela ze sa stretneme, mala som mu cosi doniest, tak som mu teda okolo obeda volala ci sa mozem na minutku u neho zastavit ze len mu to odovzdam, a on len na to stroho odpovedal "dneska nie" a neznel moc nadsene ze mu volam :-(
chapem ze spolu nemusime byt kazdy den a ani to nevyzadujem ale nechapem tu jeho zlu naladu voci mne, naposledy sme boli spolu v stredu a vtedy ma este nosil na rukach a lubil ma, poznam ho takze viem ze to vtedy myslel vazne...ale co mohlo sposobit taku nahlu zmenu nerozumiem :-( a dost ma to ubija a fakt neviem ci mam cakat to najhorsie alebo co...proste nechapem, viete mi to niekto objasnit prosim?
luckaliu to vies, nesmies toho tvojho otravovat, ked ma prave rychlovku s nejakou peknou kockou, lebo potom to takto dopada :-)