volala som frajerovi a zdvihol mi to len nakratko ze teraz nema cas ze musi cosi dokoncit. povedala som mu nech mi teda zavola potom, a stale nic, neozval sa a je to uz par hodin odvtedy. a znel tak ze cim skor chcel ukoncit ten telefonat tak neviem co si teraz o tom mysliet...riesit to nejak?
riesit alebo nie?
luckaliu,
na tvoj dotaz, ako sa zbavit tvojej paranoje. Jenoducho si povedz: veci sadeju tak, ako sa diat maju. Ak o neho pridem, tak pretoze to tak malo byt a mna caka nieco lepsie. Ak o neho nepridem, tiez to ta malo byt....a hlavne sa naumarajmyslienkami, ze si nieco spravila zle a neobvuinuj sa za veci, ktore zle nie su. kazdy sme nejaky a je len na tom druhom, ci to bude tolerovat alebo nie....a ak nie,tak na nas caka niekto iny....stastie vo vztahu spociva sice v prisposobovaniu sa a tolerancii ale nie v zmene nasej podstaty....
jajka to ani nehovorim zazili sme toho viac nez dost...ale to su ZS podlomi to psychiku u deti na cely zivot, na strednych je memej rozsirene, celkovo ZS by chceli poriadne sprisnit a upravit
ano luckaliu111 to je jedina vyhoda:) len ked sa vztah ukonci prave tymto nezmyselnym sposobom boli to prave preto ze to nemuselo byt...a k tvojej otazke ja by som to neriesila:) teda ked sa stretnete by som sa porozpravala len tak mimochodom ale inac neriesila
je to pravda ze bez tej techniky by to bolo asi jednoduchsie, ale nas momentalne deli cca 150km takze bud radiove ticho a cely vikend o nom neviem alebo aspon tieto prostriedky komunikacie aj ked maju svoje nevyhody...
zuzic a ta šikana cez sms a net, co je teraz na školach
podla mna tieto telefony, internet atd ina technika nicia vztahy...strasne som na ne z vlastnej skusenosti zanevrela mam pocit ze ked ludia toto nemali nemali ani tolko problemov typu preco mi nezdvina, neodpisuje...pripadne nejaky hajzel napise naschval nezmyselnu sms len aby ublizil a dovera je nalomena...a ani sa tolko vztaho predcasne neukoncilo...
alebo ho len prezvon...v tomto ti neporadim...treba zmenit pristup...musis na to prist sama
zavolam mu isto...ale mozem otazocku? ako sa zbavit tej mojej "paranoje" aby som vsetko nevidela tak negativne, hned najmensi naznak zleho prezivam...hlavne to pocitujem v oblasti vztahu. bojim sa ze o neho pridem a potom vsetko analyzujem co sa mohlo zle stat a len sa zbytocne trapim lebo vo vacsine pripadov o nic nejde
ale sak co mu nezavolas? to sa budes takto trapit? chlapi su taki, maju v hlave kopec inych veci, nie su ako my.
ked ja som asi paranoidna alebo co :-D ja vzdy aj tie najmensie kraviny riesim a neviem ako si s tym dat pokoj, lebo aj z komara robim somara...ale je pravda ze sa mi este stale neozval a ani na nete nebol tak asi je zaneprazdneny, neviem
blbost, naco mu pisat ci je vsetko ok. sak nech mu normalne zavola.