Ale nie je tomu tak vzdy. Dnes mam vsak den blbec. Stve ma, ze priatel mi povie, ze mi zachvilku zavola, zavolal mi o hodinu. Stve ma, ze od kamaratky "zobronim" jednu posratu vec uz od nedeli, stale iba jasne jasne, dam ti to a nic. Na spravy ani nereaguje, neodpise, jednoducho - zrejme - ignoracia. Niekedy si pripadam, ze pre ludi ani neexistujem, ze nemaju o mna ani najmensi zaujem. Priatelovi poviem, ze som vonku a nech pride, ze pojdeme na kavu - nieee, mam prist ja k nemu a pritom sa mi absolutne nechcelo byt zatvorena v byte. Tak som povedala, ze nejdem, nech pride on za mnou...nedockala som sa. Chyba mi zivot, chyba mi zabava. Radsej som v robote ako pocas dna volna doma. Byvam este s rodicmi a ani tento vztah nemam ruzovy. Stale len hadky, vycitky. Ale ja nejak nehladam riesenie spolu vychadzat, v tom je ten problem. Cize je chyba vo mne. Tak mi to pride. Mozno pisem tento prispevok chaosne, ani v podstate neviem, co nim chcem dokazat ci povedat, asi sa len vyrozpravat. Lebo inak realne nemam komu taketo osobne veci povedat...
Vsetko ma rozculuje...
jemu sa nechce, tebe sa nechce, tak ste sa nestretli. to je problem? keby sa ti chcelo tak teraz nemas depky. a kamosky su uz take. tiez ma asi ine starosti. preco si pre to neskocis? a rodicia? normalne. ty sa len nudis. ked nieco chces, chod si pre to. chces byt s frajerom? chod za nim. nechces? nechod ale potom sa nestazuj. on ma o teba asi tak rovnaky zaujem ako ty o neho.