Mozna nevera...

Príspevok v téme: Mozna nevera...
smutok111

Zdravim vsetkych...nemam to komu povedat a ked to v sebe dusim, iba to vo mne vrie, nicim tym seba i partnera. sme spolu 5 a pol roka, z toho on odisiel zo skoly, ja som zostala v inom meste a stretavali sme sa len cez vikendy,potom som ja odisla do zahranicia a stretavali sme sa raz za mesiac, dva. samozrejme boli problemy, ale nejako sme to zvladli...mali sme pevne zaklady a vedeli sme ze to nie je navzdy. priatela znovu zobrali do skoly a mame spolu byvat (potrebujem tipy od vas na spolocne byvanie!!!) ale ako opustil pracu, tak jedna mlada -odo mna mladsia, samozrejme chudsia a tajomnejsia zena mu dala na seba kontakt a zacali si spolu pisat...on mi to hned povedal a dal mi pristup k spravam...povedal tiez ze sa s nou chce stretnut a keby ho chcela pobozkat neodolal by...ja neviem ako sa zachovat...takuto bolest som nikdy nezazila..viem ze to bolo medzi nami rozne a tazke, viem ze su okolo ine zeny...ale ako sa jej zbavit?mam byt hnusna a napisat jej, lebo to mi pride hlupe...nikdy som nic podobne nezazila..je to moj prvy vztah a dufala som ze posledny(obaja mame 23 rokov). nemam sa komu vyrozpravat...prosim pomozte mi!!!

smutok111

dakujem vam vsetkym za rady...pomohli...chcelo to velky a dlhy rozhovor...nakoniec je vsetko uplne inak...:)ale som spokojna zatial

pupatko

arana to je hlavne pre teba, logika samozrejme kaze ze nieco ine ale ked je clovek zamilovany len tazko sa dokaze rozist so svojou laskou nech uz je hociaka, takze taka rada ze posli ho kade lahsie jej urcite pomoze...

isabella

pozri, ked uz teraz dobre vies, ze inu nemal a tak velmi ho laka skusit aj inu zensku a to ma len 23 rokov, tak od neho upaluj kade lahsie a urcite s nim nezacni teraz byvat... ak to neurobil doteraz, tak do 10 rokov inu vyskusa na 100%, ak nie aj viac, ked sa mu to zapaci...
toto sa bohuzial stava casto a vsade... ludia sa daju dokopy este mladi nevybureny, v puberte, sice to spolu myslia vazne, no ak su pre seba sucasne aj prvi, tak po rokoch to minimalne jedneho zacne skriet, ze si nevyskusal aj niekoho ineho... vela dlhorocnych partnerstiev sa takto rozpada... preto by som ja napriklad v svojom veku velmi asi nechcela panica (co ak mu preskoci a povie si, ze chce este nieco ine vyskusat?), samozrejme zasa nie je pravidlo, ze ten co mal predtym aspon jednu to nespravi, no podla mna to takeho cloveka uz trocha menej laka a dalej je to len o charaktere kazdeho jednotlivca...
rozhodne do toho spolocneho byvania nechod... a radim ti este cim skor sa s nim rozist, aj ked netusim ci na tuto radu das...
a rozhodne do toho netahaj tu babu... ona za to nemoze, ze ten tvoj je nadrzany ako pubertak...

taktako

a vobec do toho netahaj tu zenu, lebo to nie je jej problem. Je to vas problem, ze on sa s nou chce stretnut a pobozkat ju. Keby nebola ona, bola by ina. To chces nahanat kazdu zenu? Problem je v nom a toto si s nim vydebatuj...

taktako

To, ze ide s tebou byvat neznamena, ze ta miluje, iba potrebuje. Je to prijemnejsie mat doma niekoho kto sa o teba stara ako byt sam. Ale si asi pre neho viac ako sestra a nie ako zena milenka a bez toho si myslim, ze skoncite skor ako ste zacali, aj keby ste spolu byvali na veky. Ty takto nikdy nebudes zenou jeho zivota a to predsa chces, predpokladam.

taktako

Je to chore!!! Z jeho strany urcite a z tvojej strany je to prinajmensom zbabele. OK. Nestacis mu? Nech si ide... ale bez teba!!! Postav ho opred takuto situaciu a nechaj ho rozhodnut sa. Aby mne moj chlap povedal, ze ma chut pobozkat inu??? To potom by musel byt rovnako pripraveny pocut to z mojich ust a tvarit sa, ze OK. Toto je nejaky vztah? On by asi zinfartoval, keby som mu ja povedala nieco take. ten tvoj by bol v pohode, keby to bolo naopak?

janab

radila by som rovno mu povedať do očí, že sa ti nepáči, že si dopisuje s nejakou babou..naviac, ti povie, že jej neodolá!..o čom to potom je?..nebudeš mu v živote dôverovať. Máš len 23 rokov, nestrácaj čas s mužom, ktorý pre teba nie je na 100% prijateľný. Sústred sa na štúdium, alebo prácu a venuj sa sama sebe, ty musíš byť pre seba hlavne 100% a nie aby ťa urážal tým, že neodolá nejakej babe, ktorú ani nepozná. Ja by som ho nechala. Máš len 23, život pred sebou. Vieš koľko mužov bude ešte v tvojej blízkosti? Nechcu ľutovať, že si sa ťahala s chrapúnom,ktorému nikdy nebudeš veriť. život je krátky a plynie veľmi rýchlo.