Mozna nevera...

Príspevok v téme: Mozna nevera...
smutok111

Zdravim vsetkych...nemam to komu povedat a ked to v sebe dusim, iba to vo mne vrie, nicim tym seba i partnera. sme spolu 5 a pol roka, z toho on odisiel zo skoly, ja som zostala v inom meste a stretavali sme sa len cez vikendy,potom som ja odisla do zahranicia a stretavali sme sa raz za mesiac, dva. samozrejme boli problemy, ale nejako sme to zvladli...mali sme pevne zaklady a vedeli sme ze to nie je navzdy. priatela znovu zobrali do skoly a mame spolu byvat (potrebujem tipy od vas na spolocne byvanie!!!) ale ako opustil pracu, tak jedna mlada -odo mna mladsia, samozrejme chudsia a tajomnejsia zena mu dala na seba kontakt a zacali si spolu pisat...on mi to hned povedal a dal mi pristup k spravam...povedal tiez ze sa s nou chce stretnut a keby ho chcela pobozkat neodolal by...ja neviem ako sa zachovat...takuto bolest som nikdy nezazila..viem ze to bolo medzi nami rozne a tazke, viem ze su okolo ine zeny...ale ako sa jej zbavit?mam byt hnusna a napisat jej, lebo to mi pride hlupe...nikdy som nic podobne nezazila..je to moj prvy vztah a dufala som ze posledny(obaja mame 23 rokov). nemam sa komu vyrozpravat...prosim pomozte mi!!!

ta3

ukludni sa, nie si ani divna, ani na hlavu, len Ta trapi neistota potom, ako sa objavila ina, najma potom, ako sa on ku tomu postavil, chcel sa s nou stretnut, dokonca by sa bozkom nebranil, no necudujem sa, ze Ta to trapi, ano, je tazke byvat s partnerom, ktoremu nemozeme 100% verit a jemu sa verit neda, ked by nedbal len tak odbehnut z patrocneho vztahu za inou, asi si je Tebou prilis isty, ze Ta do veci zatiahol a dal Ti pristup k spravam svedci tiez o nedostatku citu voci Tebe, predsa musel vediet, ze Ta to bude trapit a bolo mu to jedno, no, ja by som sa s nim do spolocneho bytu este nestahovala, nebudes v nom spokojna, budu Ta prenasledovat pochybnosti, ci Ti je verny a to nestoji zato, ked zacnete spolu byvat a nieco podobne sa vyskytne, ovela tazsie bude cuvnut, spoluzitie v spolocnom byte je dost vazny krok a pokial si si nim nie celkom ista, nerob to, zbytocne si zivot nekomplikuj, aj ked to velmi boli, urcite je lepsie sa vratit z kratsej cesty, drzim Ti palce

martin72

No,žiť s ním môžeš dlhé roky,ale počítaj s tým,on sa na 99% už nezmení.Neskôr,keď bude mať viac príležitostí a na Tebe už bude poznať každý cm štvorcový sa bude riadiť heslom dr.Plzáka(zatloukat,zatloukat a jěště jednou zatloukat)..Nebude Ti chcieť ublížiť a tak stratiť zázemie.Čo oči nevidia,srdce nebolí.
Ináč,podľa prieskumov taký je každý druhý chlap,takže ťažko radiť...

bibi1234

smutok, ked sa raz uz rozhodnes na spolocne byvanie, je tazke sa odstahovat potom spat, takze je potrebne si to naozaj dobre premysliet...
podla mna si ten kontakt mala hned utnut, nechapem, naco si s tou babou vypisoval a naco si vobec s nou vymenoval cisla... Asi mal velke vycitky svedomia, preto Ti to povedal, ale nechapem tu prehnanu uprimnost, ked by si to nechal pre seba, tak by Ta to teraz takto nedozieralo... Nebud na neho taka upnuta, po svete beha 3miliardy inych muzov, ked Ti to nevijde s tymto, mozno s inym, ale aj na Teba raz pridu pochybnosti, ake by to bolo s inym...

smutok111

dakujem moc za rady, lebo samej sa mi to tazko...lebo neviem ci uz som divna alebo co...
mala som pocit, ze som ustretovejsia..."tolerantnejsia"...ja sama sa ani tak nebojim toho bozku...som realista...nemal vobec nikoho predo mnou...laka ho to...
...planujeme zivot...berieme sa zaroven ako najlepsich kamaratov a hovorime si vsetko...no najviac ma trapi ta moznost ze by som ho stratila, ta blizkost a intimita s inou zenou...
najradsej by som ju zbila..ale ona chuda ani nic nevie...a klesla by som v svojich vlastnych ociach... ale tak mam jej napisat aby mu nepisala???mam mu dat fotky spolocne...normalne by som ho sla uz aj sledovat..uz som vazne na hlavu
clovek ma pocit, ze najst niekoho je take tazke..ale postupom zistuje, ze skor byt s niekym je sakra tazsie...

isabella

ja by som urcite prinajmensom z toho spolocneho byvania vycuvala a ked aj nie hned rozchod, ale dobre by som si to na tvojom mieste nechala prejst hlavou

smutok111

v nedelu sa stahujeme do spolocneho bytu, povedal ze chce zostat len so mnou...isiel do ineho mesta kvoli mne...toto je taka situacia, ze proste neviem...hroznaaa...