Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Syr, syr, syr....

Príspevok v téme: Syr, syr, syr....
Pliana24

Dobrý deň, mám 20 rokov a rozhodla som sa schudnúť a zmeniť svoj stravovací režim, ale mám taký problém, milujem SYR. Je to jediné jedlo, za ktoré som ochotná dať skoro všetko. Nejem ho síce až tak veľa, ale počas dňa si odkrajujem po plátkoch z neho, možno som už závislá. A žiadam o názory a rady, lebo som počula, že syr je veľmi tučný.
Ďakujem

mate59

na syroch je uvedené percento tuku.Pre teba vhodné syry sú do 30% tuku, vyššie % za účelom chudnutia nie.
Ol.syrečky/kvargle/ sú smradľavé,ale zdravé, pozor na to, že v obchodoch predávajú podobné syry zo zahraničia, ktoré s kultúrou v olom.syr. nemajú nič spoločného.

pytam sa

aha tak nic tak to mi nebude chutit :)) :)) dakujem za upozrnenie fakt :) asi si viem rpedstavit tu vonu :/
aspon usetrim :D

jajka001_

no, len ta chcem upozornit..to je velmi aromatický ( da sa povedat ze az smradlavy) syr, zrejuci, ktory je chutny v urcitom stadiu zrenia. chutny svojou typickou chutou ktora ale nemusi kazdemu chutit :)tak kup take maksie, a len jeden kus :) aj tak su dost drahe. najlepsie su kolieska. lebo su aj venceky aj tycinky.