ak je uvadzanie udajov z pribaloveho listku na lieky zastrasovanie, nuz som vinny.
Ja to ale nazyvam fair informacia a preto su aj farmaceuti nuteni to tlacit a pridavat k liekom.
Doplnky tento problem nemaju, lebo su schvalene lekarmi a hygienickym ustavom za neskodne.
Doplnkova medicina nema ziadny monopol, lebo nema ani len jedinu lekarsku organizaciu, tj nemoze byt ziadny monopol.Pozri si definiciu monopolu v slovniku.
Monopol je ked jedna organizacia drzi vsetky zdroje v rukach a tomu je velmi blizko organizovana zapadna medicina, ktoru ty nazyvas oficialna
Nuz na stastie je na svete aj plno inych medicin, ktore su tak isto v krajinach, kde sa prevadzaju povazovane za oficialne a z nich vychadza a pokracuje dnes aj moderny vyskum, lekarsky a iny, ktory pracuje inym smerom, nez farmaceutika dnes.
A maju hromady uspechov a preto sa mnohi lekari dnes rozhodli prejst z farmaceutik na ine prostriedky.
Ja si myslim, ze ludia maju pravo sa o tom dozvediet, aby si mohli urobit svoje vlastne rozhodnutia, verd nakoniec sa nejedna o diletantov ale kvalifikovanych lekarov na oboch stranach.
Ale ako vidiom ty ams na to iny nazor, tak si ho ponechaj a nechaj druhych citat informacie, co im mozu pomoct. Vcitane lekarov, lebo napr v USA hoci lekari len na 1.5% sa odvazia predpisovat potravinove doplnky miesto lieciv alebo ako doplnkok k liecbe, az 90% podla posledneho prieskumu ich samo sukromne berie a odporuca svojej rodine.
To, ze sami ich beru a neodvazia sa predpisat pacientom nasvedcuje o velkej moci a zastrasovaniu monopolov a organizovanej/oficialnej mediciny velmi jasne.