Mam 16 rokov a mam priatela uz 2 mesiace. Minule sa to ....stalo a uz 6 dni mi meskaju kramy. Strasne sa bojim, ze som tehotna,ale bojim sa kupit si test a hanbim sa ist k lekarovi! Frajer mi vravel, ze sa do mna spravil minule omylom. Myslite si, ze som tehotna? Strasne sa b ojim, mama ma tak zbije!!Citim sa tak cudne!!! Bojim sa, co mam robit?? A co ak som fakt tehotna???
Som zufala, som tehotna?
Toto je bulvar,alebo forum ? Samozrejme bez na gindu a uvidis. Hanba prec ,lebo je asi normalne ist k dr. A HNED ZAJTRA ,lebo dostanes po zadku.
Lauritta: moje "osočovanie" ako to ty nazývaš má určite MENEJ spoločného s vekom, ako s otázkou na ktorú sa pýta. Keby bola na sex pripravená, nepýta sa či je tehotná keď sa do nej jej priatel urobil. A keď neni, nech nesexuje. Alebo nech sa pri tom aspoň chráni. sex v 16tich možno rarita nie je. ale sex v 16 bez ochrany?
A hlavne som v predchádzajúcom príspevku narážala na typ otázky. Kto z tu prítomných na fóre jej môže povedať že tehotná nie je? jediné riešenie je test alebo lekár. Alebo nech si to ide dať vyveštiť, neviem, mne to je jedno! Ale tu na otázku "priatel sa do mňa urobil, som tehotná?" nemožno dať rozumnú odpoveď, sorry.
Inak myslím že test dneskaj jej už moc nepomože ....
Ale bola by som zvedavá ako dopadla.
Neviem čím rozmyšlaš ale na tuto dobu sexovat v 16 je už rarita . Keby tu nenapísala vek všetci by jej normálne radili ale zatože ma 16 ju už všetci musia osočovat .
hena22
Test si kup v drogerií ak sa hanbáš kup si par veci ešte a to zanikne . Neboj sa nebudu nateba pozerat ani nič take je to len test.Hociaky bude test tak k lekarovi íst musíš ked sa menštruacia nedostavi ak bude negatívny dá ti vyvolavačku ak pozitívny tak čím skor šup knemu . Ak ti je aj to blbe najdí si gynekologičku . A ak by si aj bola tehotna mama nateba sice navrieska ale to sa časom ututla ale musíš to brat ako trest za nezodpovednost. Hlavne nestresuj nič to nepomože len si tým menštruáciu oddaluješ. Držim palce
hlupučký je tu niekto iný a nie my. Keď chce v 16tich sexovať nech si to aspoň poriadne poistí. Omg z otázok typu "frajer sa do mňa urobil, som tehotná?" je mi do smiechu. a je tu takých čím ďalej tým viac.
Nikto tu do nej nevidí. Čo čaká, že jej niekto povie..." On sa do teba urobil? ježííš, čo riešiš, jasné že nie si v tom:)". tak to smola, to jej nikto nepovie.
Lekár alebo test. tu ti dievča nikto nepomôže.
Preboha ludia poviem vám vy ste tak hlupučki ona si žiada o radu nie o vaše osočovanie
Neuci sa niekde v 4tom rocniku zakladnej skoly o rozmnozovacich organoch zeny a muza a nasledne este niekde o tom v 6-7 rocniku ? Spala si na hodinach ?
Nepochopim tieto prispevky. Kazdu chvilu mlada baba pise, ze partner sa urobil, alebo si mysli, ze je tehotna.
Ak si nechcela otehotniet, ber antikoncepciu. V opacnom pripade, gratulujeme - mamicka... :)
Tomu gynekologovi sa i tak, skor, ci neskor nevyhnes. Lepsie je riesiet nieco v zaciatkoch, ako neskoro.
Mna pobavilo toto: "priatela mam UZ 2 mesiace"...
No jo, pre dnesnych 16-rocnych je to uz tak straaaasne dlho, uz je pomaly cas aj na rozchod..
Jo, keby si bola teraz tehotna, mozno by si sa aspon spamatala... dnesnym deckam treba poriadnu priucku, inak sa nespamataju nikdy.
V prvom rade musim povedat, ze je vrcholne nezodpovedne v 16-tich sa milovat bez ochrany, no ale uz sa stalo, tak sa k tomu aspon teraz postav zodpovedne, zbytocne sa trapis, nemusis byt tehotna a ak tehotna si, ziaden plac Ti nepomoze, sprav si test a uvidis a podla toho sa zariad, ak nie si tehotna, rozid sa s tymto chlapcom hazarderom a uz sa nemiluj bez ochrany az dovtedy, pokial nebudes citovo zrela a materialne na materstvo pripravena
no omylom to urcite nebolo...musis si urobit test alb chod k lekarovi inak sa napohnes...