Som zufala, som tehotna?

Príspevok v téme: Som zufala, som tehotna?
hena22

Mam 16 rokov a mam priatela uz 2 mesiace. Minule sa to ....stalo a uz 6 dni mi meskaju kramy. Strasne sa bojim, ze som tehotna,ale bojim sa kupit si test a hanbim sa ist k lekarovi! Frajer mi vravel, ze sa do mna spravil minule omylom. Myslite si, ze som tehotna? Strasne sa b ojim, mama ma tak zbije!!Citim sa tak cudne!!! Bojim sa, co mam robit?? A co ak som fakt tehotna???

lioness_01

akú radu čakáš? bojíš sa kúpiť si test a k lekárovi sa hanbíš... tak v tom prípade ti niet pomoci, odpoveď na tvoju otázku ti dá jedine lekár alebo tehotenský test, my tu na fóre nie

Weroniqa636

a v akej čassti cyklusu sa do teba urobil ? a ako že sa do teba urobil omylom ? to sa omylom nedá ... to si si musela na nom všimnúť že mu už začína byť nejako dobre ... tak si sa mala odtiahnuť jednoducho ... to že ti meškajú krámy môže byť aj tým že si mala prví sex ... ale ja keby že chodím s chalanom 2 mes hned by som sa s ním nevyspala ... a určite ne ak by sa do mna urobil " omylom " ... a k lekarovi sa nemáš čo hambiť on je na to aby ti pomohol ... a môžu ti kramy meškať aj preto že si nervozna práve z toho že si myslíš že si tehotná .. nwm ja mam tiež teraz taký menší problém tiež som sa s priateľom milovala a tak sme sa uniesli že kondom ostal vo mne ... ale neurobil sa ... tak ja si myslím že by si mala počkať ešte na tie krámy a potom uvidíš ,.. a ked chceš skôr dostať krámy tak sa prechlad alebo pi červené víno .. to pomôže podľa mna určite ... ja tiež ked som prechladená hned dostanem krámy ... tak držím ti prsty :)