Ahojte ludia. Mam vztah rok a pol a problem spociva v tom, ze mam ziarliveho priatela. Mam celkom velke prsia k svojej postave a stale, ked ideme po ulici zakryva mi vystrih, pozera sa na chlapov ci sa mi nahodou niektori nepozera na prsia a ked ano, tak uz na mna krici, ze vyzeram vulgarne. A to ani nie su velke vystrihy. Vyhraza sa mi, ze ma opusti, ked ho nebudem pocuvat.Vraj sa zena nema pravo hadat so svojim chlapom. V zime je ako tak klud, ked nosim rolaky, ale v lete je to hrozne. Stale mi vycita, ze preco mam take velke prsia, ze len putaju pohlady chlapov. Mne sa nechce sa s nim stale hadat, ale nechcem ho opustit, lebo ho lubim...co mam robit, poradte mi prosim...
Problem vo vztahu
Som sa pobavila na poslednom príspevku. Osobne , ked sú velké prsia tak výstrih do véčka zoštíhluje a čínsky je uplne nevhodný. Moj názor.
adam krt prosim ta ti uz nikomu nerad ti potrebujes sam pomoc lebo tak tupu osobu som este nezazil
Doubledog aj Slobodna
Ste trošku vedľa lebo ja som mala na mysli čosi iné,ale pochopte nemám trpezlivosť a ani chuť to tu vysvetľovať.Sorry ale treba čítať a vnímať veci aj tie medzi riadkami.:)
Ešte k poznámke "veľké prsia". Viete baby, je rozdiel medzi malými a veľkými prsiami. malé nepotrebujú žiadne podpery, avšak veľké áno a kvalitné. Je vrcholne nechutné, ked vidím babu, ktorej visia aj v podprsenke skoro po pupok a aj s výstrihom po rozkrok..vrcholne nechutné. Takže ak aj žena chce ukazovať svoje prsia, malo by to byť vkusným a nevtieravým spôsobom. Ináč súhlasím s mužmi, ked niečo také vidia na ulici, tak asi len pozrú a zakrútia s hlavou..mne sa to včera stalo v Tescu..baba 1.80 cm, váha cca 120 kg..to neboli prsia, to boli vemená, ktoré viseli po pupok a výstrih taký, že skoro je bolo na bruchu vidieť bradavky..no niečo tak príšerné, že ja ako žena som krútila s hlavou a povedala si :..no tak toto snád nieeeee.....!
pozrite si IP adresu, zaujímavé veru.
iveta michael, ja ti to kludne uverim.
je plno zien, ktorym to imponuje.
a potom, ked ziju zavrete medzi styrmi stenami, nechodia von, s nikym sa nerozpravaju, lebo ten ich majetnicky chlap to povazuje za nespravne, pripadne ich este zmlati za to, ze neprisli o 18.00, ale o minutu neskor, pricom ich obvinuje z toho, ze sa boli kurvit...
tak potom sa (aj na takychto forach) vyplakavaju, ake su tyrane, a ake su chudinky.
no to by sa žena ako ty musela inak vyjadriť, aby to žena ako ja nepochopila ako masochizmus :-)
pre: Slobodna
Vôbec nie,od masochizmu mám veľmi ´daleko...myslela som to inak ale to žene ako Ty aj tak nevysvetlím,takže sorry.:)
Adam_Krt 14:44
ja som nepovedala, ze nieco take robis, to bola len tvoja domyslavost :-)
Ja negeneralizujem, kazdeho nazor beriem na vedomie. :-)
Ja tiež súhlasím s názorom AdamaKrta...a okrem iného som presvedčená o tom že ak svojho partnera skutočne milujem tak mu nebudem robiť niečo čo ho zraňuje,to je predsa jasné...tuto všetky vypisujete na chalana že aký je a prečo s ním je...no tak ona asi dobre vie prečo ho chce,ja by som si nikdy v živote nedala ,,radiť,,na fóre do niečoho čo sa týka môjho vzťahu,kokso tak to je fakt sila.Vraj ho ľúbi..ak ho ľúbi tak si to musí s ním vydiskutovať a keby bola čo k čomu tak si svojho frajera musí vedieť uchlácholiť a nerobiť mu napriek a ešte o tom aj vypisovať. Som síce žena ale toto sa mi vôbec nezdá férové...môj názor k tomu.