Ahojte ludia. Mam vztah rok a pol a problem spociva v tom, ze mam ziarliveho priatela. Mam celkom velke prsia k svojej postave a stale, ked ideme po ulici zakryva mi vystrih, pozera sa na chlapov ci sa mi nahodou niektori nepozera na prsia a ked ano, tak uz na mna krici, ze vyzeram vulgarne. A to ani nie su velke vystrihy. Vyhraza sa mi, ze ma opusti, ked ho nebudem pocuvat.Vraj sa zena nema pravo hadat so svojim chlapom. V zime je ako tak klud, ked nosim rolaky, ale v lete je to hrozne. Stale mi vycita, ze preco mam take velke prsia, ze len putaju pohlady chlapov. Mne sa nechce sa s nim stale hadat, ale nechcem ho opustit, lebo ho lubim...co mam robit, poradte mi prosim...
Problem vo vztahu
rozkošné? skôr masochistické
Hm...Natália!
Asi mi to nik neuverí ale ja by som presne takéhoto chalana chcela! Mňa to totiž na mužoch veľmi priťahuje keď sú trošku majetnícki.... :)Rozkošné:)
Slobodna, haha :D:D sorry za spam :)
whee_ee stačí raz, bude namyslený :-)
doubledog - palec hore.
doubledog - palec hore.
zu17:
rad by som vedel, kde som pisal, ze JA nieco take robim, alebo urobim... Netreba hned generalizovat, ze ked niekto ma nazor, ci uvedie priklad, ze sa mu nieco nepaci, tak hned je taky, onaky, hnusny tyran a neviem co este, alebo ze to robi...
To je ta zenska domyslavost.... :) Chlapi hovoria priamo. I ked nieco povedia, tak to co pocujete a nie nieco, co by mohlo byt za tym... :)
m,mlk Dnes 11:21:
ano, za to zena nemoze. Ale nevies, kedy na akeho idiota narazis. Neni lepsie minimalizovat rizika v dnesnej dobe ? :)
whee_ee Dnes 11:23
zijem v dnesnej dobe. Mas pravdu, iny blazon si najde inu zamienku... Len je rozdiel v tom, ze ak ma niekto silne sexualne tuzby, tak odhalena zena je pre neho vacsi impulz, ako menej odhalena. Tu nik nehovori, ze treba chodit ako mniska. Pekne, elegantne a zvodne sa da chodit aj bez toho, ze by sa vsetko vystavovalo.
Uvediem priklad. Nedavno som bol na jednej oslave. Hostitelka mala hlboky vystrih, zakazdym co sa nahla jej bolo vsetko vidiet... :) Ale take faux pa mozno vidno aj v obchodoch. Kratke rifle, kde pudlo je ozaj velmi kratke a ked si zena cupne, tak jej vidno zarez v pozadi, alebo hlboko vytrcajuce gatky, bikiny :)
usiko:
to bol priklad, ze nieco take sa moze stat. Nikdy nevies, na akeho blazna narazis. Niektori chlapi sa nevedia ovladat a moze to byt pre nich popud. Je to nieco, ako ked sa clovek vyhyba trebars v noci urcitym ulickam v meste, lebo vie, ze by nemusel dobre dopadnut...
ZU17Dnes 13:56
uplne s Tebou suhlasim. Robim presne to iste, co si napisala s partnerkou... Ale snad clovek moze mat nazor, ze miesto V vystrihu sa mu viac paci cinsky T vystrih ?
Mily Adam_Krt,
nie nadarmo ti tu baby vypisovali svoje nazory, asi tvoje prispevky boli inak chapane, ako si to teraz "obhajujes" :-D