Ahojte,
s priatelom spolu chodime rok aj nieco,náš alebo skor moj problém sa týka sexu...moj priatel nechce používať kondom,ani pharmatex(vraj nič z toho nema,kedže posobi ako lubrikant,jemu to vadi)..zase ja nemozem uzivat antikoncepciu zo zdravotnych dovodov..takze nám ostáva len prerušovana súlož,nie raz som sa bála ze by som mohla byt v tom,chvalabohu vzdy sa to vyvrátilo....ale postupom času,nechcem riskovať a vyhybam sa sexu s ním,on je velmi z toho rozčulený...ale dokym nepristupí na iné ochrany,tak ja nemienim to s ním robit bez toho...je pravda,že som mu niekedy verila"vraj vie čo robí"...ale teraz to je iné moj vztah k nemu sa zmenil..a ja sa s ním nechcem uz milovat.....a neviem co mam robit,ako to riešiť...stalo sa niektorej z vas toto?:(..som v koncoch
Sexualny problem....?
chlapec si ta bud chce priputat..alebo je velky sebec..skor by som ratala s druhou moznostou..ak to nechce pochopit kasli na neho
Es15 - čo máš robiť? nakopať do prdele a dobre špicatou a ťažkou topánkou...
soffa, len dana sa odporuca az ked zena uz rodila, ktovie ako to je u dievcat, ktore este nerodili...
chcela som ti odporucit danu,ale ak sa s nim nechces milovat,tak ho mozno uz ani nelubis,lebo ta zranil tym pristupom k tebe ktory mal.tak sa s nim rozid
WIZI, my sa tu všetci snažíme jej povedať, nech sa naňho vykašle, ale zamilovanej babe sa to asi povedať nedá... :)
ale však ona na to príde... hádam nebude neskoro... veľa šťastia prajem, Es 15, uvedom si čo najskôr, že on nie je chlap pre Teba...
Tak nehnevaj sa ale poviem to ako to je. Tvoj priateľ je hovädo, sebec a asi aj dosť pohodlný človek. Otrieť karbon z ventilu by chcel ale použiť ochranu to nie. Normálne sa na neho vykašli. Zrejme je dosť vymletý (neodspelí) keď si chce užívať a nemyslieť pri tom, že mlžeš otehotnieť. Potom budeš čo robiť? On ťa pravdepodobne opustí. A to preto lebo mu bude vadiť decko. A nehovor, že nie. Kondom aj pharmatex mu vadí a keď nejaký malí uzlíček šťastia vám bude plakať celý večer tak to mu bude tiež vadiť. Treba sa na to pozrieť takto.
Je rozumovo nevyspelí, chce si užíť, na následky nemyslí a potom keď budeš v tom tak odíde.
Je veľa chlapcov (slušných) čo by boli radi, že vôbec nejakú babu majú a nie ako ten tvoj, nerešpektuje ťa a ešte mu to toleruj.
Snáď som ti prehovoril do duše a niečo s tým spravíš.
Máš len 20, život pred sebou. Nedaj si ho pokaziť nechceným tehotenstvom. A never, ked ti povie muž, že dá pozor. Je veľa situácií, ked ani nevie, že ejakuloval. Ak nemôžeš hormony, tak skúse nejaký antikoncepčný krém, ten by mal usmrtiť spermiá v pošve. Ak sa budeš spoliehať na prerušovanú súlož, tak si nikdy nebudeš istá, to isté platí aj o plodných a neplodných dnoch..nikdy sa na to nespoliehaj. Porad sa s lekárkou ako sa ináč chrániť ak muž nechce používať ochranu.
Es 15, tak uz si nasla odpoved! :-) Kamaratka sa chcela rozviest, tak jej ex "spravil" tretie dieta a uz nemoze nikam. Je to vynikajuci sposob, ako si muz moze zenu priputat. Myslim, ze uz nemas nad cim rozmyslat!
teraz tak ako rozmyslam,tak som prisla nato,ze on to mozno chce aj tak robit bez,lenze on nie je vobec zodpovedny...mozno mi hovori ze sa správam ako decko,ze bez rodicov by som nevedela zit,ale mam 20 rokov,a mna vychovalali ze som velmi závisla na domove,kto by nebol vsak?.....no ale ide o to,ze ja chcem dalej studovat,chcem nieco dosiahnut a on ako keby by chcel nevedomky,aby som patrila len jemu,nechce aby som isla na VS,no uz je neskoro,on chce aby som sedela doma...s babätkom alebo bez neho..najlepsie bolo ako mi povedal,keby si ostala tehotna,tak by som vedel ze budes uz navzdy moja!!!..omyl!,...nikdy..
navyse tu vobec nejde o sex ale skor oto ze ty fakt realne mozes otehotniet! a toto on si podla mna neuvedomuje, resp. jemu to jedno. tiez som poznala takeho co to robil cely zivot bez kondomu, vyhlasoval aky je on skuseny a ze neni maly chlapc co to nevie zvladnut...nakoniec z neho neskor vyliezlo ze jeho byvala bola na potrate