Sexualny problem....?

Príspevok v téme: Sexualny problem....?
Es 15

Ahojte,
s priatelom spolu chodime rok aj nieco,náš alebo skor moj problém sa týka sexu...moj priatel nechce používať kondom,ani pharmatex(vraj nič z toho nema,kedže posobi ako lubrikant,jemu to vadi)..zase ja nemozem uzivat antikoncepciu zo zdravotnych dovodov..takze nám ostáva len prerušovana súlož,nie raz som sa bála ze by som mohla byt v tom,chvalabohu vzdy sa to vyvrátilo....ale postupom času,nechcem riskovať a vyhybam sa sexu s ním,on je velmi z toho rozčulený...ale dokym nepristupí na iné ochrany,tak ja nemienim to s ním robit bez toho...je pravda,že som mu niekedy verila"vraj vie čo robí"...ale teraz to je iné moj vztah k nemu sa zmenil..a ja sa s ním nechcem uz milovat.....a neviem co mam robit,ako to riešiť...stalo sa niektorej z vas toto?:(..som v koncoch

kikusa33

vykasli sa na neho. "Priatel", ktory toto nechape, si Ta nezasluzi. Keby si otehotnela, on by bol prvy, ktory by zdrhol. Nema ziadnu zodpovednost.

JuliaG

Nájdi si chlapa s ktorým môžeš mať deti a o ktoré sa postará. V kondómoch sú nejaké škodlivé látky, priateľ má rozum.